AniaSm
Fanka BB :)
hehehe spory chłopak ,mój miał 4425 i też sn ale mnie do tego ponacinali , tym razem chciałabym jednak mniejsze dziecko żeby troszkę lżej poszło ;-)Ja synka urodziłam o wadze 4560 i było to moje pierwsze dziecko..było co robić ale udało się siłami natury..chociaż nie chciałabym tego powtarzać..już zastanawiam się czy nie przejść na dietę
zazdroszcze pogody , u mnie wieje że głowe chce urwać a do tego pada co chwilę paskudnieWitam was dziewczyny :-)
U mnie jest sliczna pogoda,sloneczko swieci i jest cieplutko powoli sie zbieram do jakiegos sprzatania ale cos mi sie nie chce :-)
aqua podziwiam takie wielkie dzieciatko i urodzilas SN,wielkie gratulacje dla Ciebie
Zycze milego i slonecznego dnia
Zobacz załącznik 344143
oj ja to się momentami darłam strasznie a mały wychodził trochę do przodu i się cofał , ciężko było bardzo ,na drugiej sali rodziła dziewczyna która przyjechała po mnie pokrzyczała chwilkę i urodziła ,jak ja jej zazdrościłam tej szybkościWitajcie
dawno mnie nie było jakieś 30 stron temu
W porównaniu moich dwóch porodów zaciekawiło mnie to, że przy pierwszym stwierdziłam że pokrzyczę - bo przecież na filmach tak robią i chyba im to pomaga, ale to nic nie dało, za to przy drugim darłam się jak ... aż było mi wstyd i położną potem przepraszałam, koleżanka z sali miała identyczne przeżycia, ciekawe skąd to się bierze.
w sumie na porodówce byłam od 18 do 7 07