reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Listopad 2011

reklama
Ssabrina moja Natalka robi kupkę raz na dwa dni, rzadko codziennie i jest to ok. Jeśli nie widać zeby dziecko brzuszek meczył to nie ma problemu. A w razie potrzeby można podać właśnie pół czopka glicerynowego.Ja kilka razy podawałam, ale nie chce podawać za często zeby małej nie przyzwyczaić.

Dziewczyny zdrowych, radosnych świat w rodzinnej atmosferze!!!

Ssa brinka ja ostatnio narzekałam bo moj mały co pieluszka to kupa....a od poniedziałku nie zrobił nic...dzis rano dałam mu 1/3 czopka i troche rano zrobił i dalej nic..tez sie zastanawiam bo pierwszy raz tak sie stało zastanawiam sie czy moj stres mu sie nie udzielił..jedna kupa dziennie to nie jest zle.

Kochane ciocie BB, życzymy Wam i Waszym pociechom, rodzinom, dużo zdrowia, reszta sama się jakoś ułoży. Pomyślności i rodzinnych, spokojnych Świąt Bożego narodzenia.

hejka kochane, jak mnie dawno nie było na forum :szok:!! U Was się wiele dzieje, nawet nie nadążam z przeczytaniem;)
Ja niestety z pewnych przyczyn musiałam wrócić już do pracy :-( Aleks jest głównie z moimi rodzicami, już od dawna jedzie tylko na MM. Bebilon Pepti, Gerber itp, szukamy najlepszego.
Dodatkowo podajemy Espumisan na kolki i Delicol na lekka nietolerancję laktozy i jakoś dajemy radę... Kochany skarbk ma u moich rodziców cudownie, jest rozpieszczany, a ja uzbieram kasiorkę na przeprowadzkę na inne mieszkanie- w moim taki chód że dziecko co chwile miało czkawkę z zimna :-(
Pod choinkę kupiłam mu więcej ciuszków jedziemy już w rozmiarze 62 ;) Młody waży 5.5kg i jest już po pierwszych szczepieniach :) Poza tym wszystko znośnie ;) Kupiłam mu równiez nosidełko, bedziemy sie z nim zaprzyjazniać na dniach ;)

Mam nadzieję, że u Was wsio ok :) POGODNYCH ŚWIĄT kochane ;)

Dziewczyny, życzę Wam radosnych, spędzonych w gronie najbliższych Świąt Bożego Narodzenia, oraz dużo zdrówka dla Was i Waszych dzieciaczków! :-)

Drogie dziewczynki i bobaski,
życzę Wam i waszym rodzinką Wesołych Świąt,
spełnienia najskrytszych marzeń, pogody ducha,dużo uśmiechu,samych radosnych dni i zdrówka
:-)

Kochane z okazji Świat życzę Wam samych przespanych nocy, samych radosnych dni kiedy maluszki się uśmiechają i gawarzą, żadnych problemów piersiowych, ani butelkowych, aby mężowie mniej pracowali i aby te Święta Bożego Narodzenia jeszcze bardziej pokazały nam jak cudownie mieć nowonarodzone dziecko w domku, jesteśmy szczesciarami :)
Do tego dużo dużo dużo dużo dużo zdrowia dla mam i dzieci.

​Dziekuje za życzenia :)

reklama
Mamusie chciałabym Wam życzyć zdrowych, pogodnych Świąt, niech maleństwa dają dużo radości, a przede wszystkim niech się chowają zdrowo:)

Do góry