reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Listopad 2011

Cześć dziewczyny ,ja także życzę Wam Wesołych Świąt spędzonych w gronie najbliższych oraz zdrówka dla maluszków.:-):-):-)

reklama
Kochane, życzę Wam wspaniałych Świąt Bożego Narodzenia spędzonych przy rodzinnym stole wśród najbliższych, radości z kochanych Maluszków oraz zdrówka!!!:-)

Wesołych Świąt Kochane Mamuśki. Niech te nadchodzące dni staną się okazją do zadumy, wyciszenia i odpoczynku, a każdy dzień Nowego Roku będzie szczęśliwy, zaś Dzieciątko niech przynosi Waszym rodzinom potrzebne Łaski.

Mikado

Ja także życzę Wam spokojnych, radosnych, rodzinnych Świąt, aby ten czas z najbliższymi umocnił nas w przekonaniu, że czas spędzany z rodziną jest bezcenny a uśmiech dziecka potrafi przepełnić serce radością i miłością :tak:

Kochane moje dziewczęta...

Z okazji Świąt Bożego Narodzenia chciałabym Wam wszystkim życzyć przede wszystkim dużo cierpliwości i wytrwałości przy wychowywaniu naszych pociech. Życzę Wam również aby te Święta otoczyły Was miłością i ciepłem rodzinnego grona. Wesołych Świąt kochane życzą

Niuniunia20 i Wikusia;****

Dzień dobry kochane:)
WESOŁYCH ŚWIĄT! :)
Mam nadzieje, ze wieczerza wigilijna u wszystkich opłynęła w spokoju i w cieplej rodzinnej atmosferze, a prezenty wszystkim sprawiły ogrom radości ! :)
Siedzę przy biurku wsuwam rybę po grecku, Pola śpi z babcią na sofie, mąż robi mi herbatke na laktacje, a tata (przeziebiony na maxa) spi w drugim pokoju:) Brakuje tylko śniegu za oknem ;)

Wesołych i spokojnych Świąt Bożego Narodzenia, kochane!!!

IMG_1700.jpg

Wesołych Świąt kochane moje!!

Wydaje mi się że śniłyście mi się dziś, ale nie pamiętam dokładnie które z Was.... na pewno Gola:-)
U nas wczorajsza kolacja, którą pierwszy raz spożywaliśmy bez rodziców tylko sami, swoją rodzinką była bardzo udana :tak::tak: Potem pozjeżdżała się cała rodzina- moi rodzice, teście, bracia, także bylo nas sporo bo razem z dziećmi 14 osób. Nasze mieszkanie jest za małe na takie tłumy!!! Pod choinką były piękne prezenty no i generalnie wszystko się udało. dziś idziemy do teściów (szczerze- wolałabym siedzieć w domu...) a jutro do moich rodziców, gdzie będą też moi bracia z dziećmi także będzie wesoło:-) A jutro jeszcze odwiedza nas moja przyjaciółka z mężem i synem-moim chrześniakiem, także plan jak zwykle jest napięty:-)
Gola ja sobie zapomniałam kupić herbatkę na laktację przed świętami a mi się skończyła:-( A poranek miałaś bardzo fajny kochana, super że mama tak chętnie zajmuje się Polą!!
No nic dziewczynki, muszę zrobić sobie urodę i czekać aż Maja wstanie i zbierać si do teściów...

Moja rozmowa z teściową wczoraj:
Teściowa: o której będziecie jutro?
ja: no nie wiem- ok 13-14, zależy jak Maja.
T: o 13 to za wcześnie bo ja będę długo spać......

dziewczyny żal... po prostu żal... moja mama jak to słyszała mało się nie zadławiła. U moich rodziców zawsze jesteśmy mile widziani, niezależnie od pory. Jakbym o nich zadzwoniła o 5 rano że strasznie byśmy chcieli kanapki od taty bo robi najlepsze to wierzcie mi ze tata by z radością wstał i robił nam te kanapki!! a ona ma cichy żal że z moimi rodzicami więcej się widzimy a tu taka gadka... no brak słów.. A przed świętami nawet nie pomyślała żeby zapytać czy np nie przyjść Mai popilnować, czy wziąć ja na spacer, a moja mama dziennie pytała... Ech... pożaliłam się, sorrki że truję w święta ale musiałam to skomentować;-)

Kochane życzę Wam miłego dnia i spokojnych Świąt:-D

reklama
Dziś anioły latają po niebie i ogłaszają Boże Narodzenie. A gdy gwiazdka betlejemska zabłyśnie, to życzenia spełni wszystkie. Życzę wszystkiego co najlepsze, Zdrowia, szczęścia i miłości, A to wszystko resztę wynagrodzi. Wesołych i ciepłych z rodziną spędzonych świąt.
przepraszam że dopiero teraz ale czasu wiecznie brak buziale ode mnie i od córuni:-)

Do góry