B
Bryszka
Gość
kładę na brzuszku również a co do stękania to mój mały całą noc stęka! Niby śpi ale ciągle stęka i prze chwilami jest tak głośno że spać nie możemy ;( Byłam u pediatry a nawet ostatnio na pogotowiu bo cały dzień mi wył i nie spał ale cóż kolki... kazali zrobić mocz na posiew ale ja nie mogę wyłapać tego sika od kilku dni ;(.Ręce mi opadają. A najgorsze jest to że np wczoraj był dzień bez kolki brzuszek mięciutki itd a on i tak ciągle płacze ;( chwilami myślę że oszaleje ...
Nimfi próbowałam Bobotic, Sam Simplex , Espumisan, Herbatka koperkowa Hipp, Gripe Water i domowe sposoby czyli suszarka, masaże, podginanie nóżek, układanie na brzuszku i to po kilka razy dziennie systematycznie nie tylko w chwili ataku i doopa nic nie pomaga ciągle płacz i płacz a jak uśnie to góra na 15 min i znów płacz i oczy mu się kleją usypia a za 10-15 min płacz!
Nimfi próbowałam Bobotic, Sam Simplex , Espumisan, Herbatka koperkowa Hipp, Gripe Water i domowe sposoby czyli suszarka, masaże, podginanie nóżek, układanie na brzuszku i to po kilka razy dziennie systematycznie nie tylko w chwili ataku i doopa nic nie pomaga ciągle płacz i płacz a jak uśnie to góra na 15 min i znów płacz i oczy mu się kleją usypia a za 10-15 min płacz!
Ostatnio edytowane przez moderatora: