AnnaJ007
Fanka BB :)
Ssabrinaa u mnie tak samo!!! Dziecko tylko kąpać się lubi...nic więcej!!! Prawdziwy facet-kremami się smarować nie będzie!!! Na przewijaku też krzyczy i się wije, ledwo tyłek osmarować zdołam.
Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
Hej dziewczyny, wkońcu chwila czasu dla siebie.mała jest nie możliwa wczoraj i dzisija nic z rana nie chce spać, zasypia dosłownie na góra 30 minut potem cyc i znów.nie wiem czy się nie najada czy co.teraz odpukać śpi prawie 1,5 godziny.obudzila się na chwile ale zasnela. nocki u nas nawet fajnie.wczoraj pierwsza noc z nami przespala od 12-5, dzis od 1-4 chwilka na jedzenie i do 8. a jest taka fajniutka, tak fajnie sobie podsłu****e jak o niej rozmawiamy i wtedy tak fajnie się śmieje.
musze troche nadrobic co u was, bo od tygodnia to nie jestemw temacie atak mi strasznie brakowalo
dziewczyny przypomnijcie gdzie sie suwaczek zmienia bo juz zapomnialam