reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Listopad 2009

HEJ DZIEWCZYNY! jestem tu nowa ja mam termin na 3 listopada już nie mogę się doczekać maleństwa:)bedzie to synek ale wciaz nie mamy z mezem wybranego imienia:(ehh mam nadzieje ze jakos sie sprezymy. wyprawke dla dzidzi juz prawie mamy cala.
Pozdrawiam wszystkie mamusie listopadowe :)

gratuluje :-) i witamy ;-) na szczescie jesczze mace czas i napewno wybierzecie imie da synka ;-)

bosastopka to niesuknia, sukienka bo ślub cywilny tylko mamy ;-) czerwona taka wstawie zdjęcia przy okazji :-)

reklama
HEJ DZIEWCZYNY! jestem tu nowa ja mam termin na 3 listopada już nie mogę się doczekać maleństwa:)bedzie to synek ale wciaz nie mamy z mezem wybranego imienia:(ehh mam nadzieje ze jakos sie sprezymy. wyprawke dla dzidzi juz prawie mamy cala.
Pozdrawiam wszystkie mamusie listopadowe :)
witaj wśród nas..... i miło że do nas dołączyłaś :tak:
będziesz jedną z pierwszych jak dobrze pójdzie.....;-)
Ka...M to sie dobrałyśmy:-D Ale wyprawki zazdroszę:tak:
Ja jeszcze nic nie mam:zawstydzona/y:
luuuzna masz jeszcze czas.... hehhe:-p więc napewno na ostatnią chwilę zdążysz......:-D

ja torby otakiej nie mam spakowanej choc chyba wsyztsko kupione mam oprócz podkładów poporodowych no ale moze dzis kupie zeby miec juz z głowy ... mam dwie pizamy i mysle ze starczy bo rodzic zamierzam w ich koszuli a pozniej przebiore sie w swoja wrazie czego mąż dowiezie zastanawiam sie czy pampersy 1 op starczy do szpitala i 1 op chusteczek ...w sumie maz dowiezie jak cos

Witam nowa listopadoweczke. Mamy termina na ten sam dzien:-)
Moze to glupie, ale troche mnie nurtuje taka kwestia: w czym sie rodzi? Czy w pizamie, czy zwyklej koszulce, czy calkowicie nago? Bo jesli w czyms, a mowi sie o rodzeniu na brzuch, ze od razu najlepiej przystawic maluszka do piersi, to chyba trzeba byc nago...Hmm..jak to wlasciwie jest?

moj szpital ma napisane wyraznie ze mam miec jak najmniejszy bagaz... a jak wszystko gromadze to juz mi sporo tego wychodzi... 2 koszule, 2 pary butow, szlafrok, skarpetki i inne akcesoria....

Maa821 nie wiem jak to jest bo jeszcze nie rodzilam... ale ja przymierzam sie do rodzenia w T-shirt a potem chce ja wyrzucic .... i wskoczyc do czysciutkiej koszulki....

witajcie:)

ale mnie dlugo nie bylo....

Pamieta ktos tu jeszcze o mnie?????

Kochana, jak dobrze że już Cię wypisali! Obyś do listopada została z nami i pamiętaj, że masz się oszczędzać!!!

Danika, załatwiaj załatwiaj, bo wbrew pozorom, 3 tyogdnie to mało czasu... Najważniejsze, że suknia jest :tak:

Ka...M ja jeszcze nawet nic dla dzidzi nie mam kupionego, nie mówiąc już o spakowanej torbie do szpitala :confused2:

u mnie było napisane że mam zabrać 5 koszul nocnych ale biorę tylko 4....
no i pisali o 2 opakowaniach pieluszek więc biorę 2.... a plecak jest dość sporawy... ale nie jest źle....zawsze lepiej być ubezpieczonym niż żeby czegoś brakowało....;-)
a tu chyba nie dają szpitalnych koszul do rodzenia bo napisali mi na kartcce że mam mieć starą koszulę którą później dam do kosza.....

reklama
Dudziakowa super, że już jesteś w domku, teraz oszczędzaj się, dużo leż, a mały wytrzyma w brzuszku do listopada:tak:

Ewelinka87 witamy w naszym gronie kolejną listopadóweczkę:tak:
maa821 to chyba zależny od szpitala, u nas dostajesz wstrętną białą krótka koszulkę wiązaną pod szyją, wszystko masz na wierzchu, cycusie, brzusio i d.... . ;-)ale lepiej zabrudzić taką niż nową z domu:tak:

Miłego dnia Dziewczynki i do później!

Do góry