reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Listopad 2009

jestem...

boże co za masakra dziś...rano myslalam ze nie wstane...miałam wziaść Uż bo koszmar dosłownie w głowie ...jakoś sie zwlekłam...o 8 wstałam...też mam pomysły:-Dale nigdy wiecej...chyba ze wolne na drugi dzień:-Duff...

reklama
szalałyście dziewczynki :-D i to bezemnie:-(

powiem Wam że mam ochotę się spić,ale muszę mieć do tego towarzystwo (mąż mój nie lubi pić)

ale dziś czuje się tragicznie
zatoki zawalone i gardło też
czuje sie grypowo

dziunka wiele kobitek sie dziwi skąd ja go wzięłam:-D
nie pije,nie pali
dzieci kąpie,przewija,odkurza,praniem sie zajmuje
nie mogę narzekać:-D

za to ze mnie ZOŁZA
pije ,pale i matrudze :-D

Współczuję Pomorzanki zderzenia z jutrzejszą rzeczywistością poferiową,,,, ciężko będzie zatrybić, potem to już z górki;-)
Cleo - podziwiam wytrzymania w robocie, ja mam słaby łep i bym poległa.
Sawi - zdrowia i zazdroszczę małżona;-):-D:-D
Zapowiadają już wiosnę, więc byle do tego ciepełka;-):-D:-D

Hej!
My skorzystaliśmy z ostatnich podrygów zimy i ze znajomymi wybraliśmy się na górkę :-D a tam dziewczyny na quadzie takim maluśkim szalały :-D ale miały radochę :-D tatusiowie pewnie większą :-D i ja sie załapałam, ale ja to cykor i się bałam :-D
I tak wesoło nam zleciała niedziela :-D

dziunka widzę, że Asia muzykalna ;-) może rośnie Wam jakiś talent ;-)
sawi zdrówka! a o tej fotce zapomniałam :zawstydzona/y:
Cleo ja też podziwiam za wytrzymanie w robocie ;-) dobra jesteś!
Ana oj czekam na wiosnę jak na zbawienie! wreszcie będzie co w weekendy z dzieckiem robić :-Dbo zacznie sie działkowanie :-D
no zmykam chyba do wyrka :-D dobranoc!

Witam,

Dziewczyny Wy na wiosnę czekacie a dla mnie zima mogłaby być cały rok, najważniejsze, zeby 5 marca już był :-D:-D czekam na ten dzień jak na zbawienie, chyba sobie suwaczek stworzę i będę odliczać :-D:-D

Cleo najważniejsze, ze w pracy wytrwałaś, podziwiam.

gawit no to super Wam dzień zleciał, zazdroszczę

reklama
hej
próbowałam nadrobić kilkudniowy pobyt poza BB ale nie dałam rady
dziunka przeczytałam ten artykuł i muszę przyznać że fajnie napisany , ja też już czasami nie mam siły do Kuby bo on potrafi się drzeć jakbyśmy mu coś robili a my go nawet nie dotykamy ,oj nawet mi się o tym pisać nie chce :-(
widzę że wczoraj impreza była ;-), ja zrobiłam wino z winogron ale za mało cukru dałam i jest półsłodkie (mojemu smakuje bardzo) ale kupuje taką "miksturę" którą się miesza z winem i jest pyszny słodki grzaniec :tak:
Lena teraz przechodziła jelitówkę ,do tego trójki na dole wychodzą więc mam masakre ale pocieszam się że jeszcze dwa miesiące i będe w PL to sobie trochę odpocznę ,a dziadki będą się wnukami zajmować ;-)
dla chorowitków zdrówka :tak:

Do góry