reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Listopad 2009

Kilolku a to czuć różnicę w smaku placków?

Dziewczyny film bardzo, bardzo polecam. Przed seansem spać nam się okropnie chciało, a po aż smutno było że to już koniec Sagi i chciałoby się jeszcze...

Julia je śniadanie i zaraz do szkoły śmigamy, a potem po Asię idę i chyba tam u siostry A zostanę do 15 bo nie opłaca mi się wracac do domu, bo zanim do nich dojdę i młoda się przebierze to trochę minie...

reklama
Witajcie

Przywitam się na tym wątku i zajrzę na "żłobki...."
Niestety nie mam jak do Was zaglądać, w domu nie ma kiedy, w pracy nie ma jak (poza małymi wyjatkami jak np. teraz ale niestety muszę zaraz opuszczać BB). Jak Wy znajdujecie czas na BB nie wiem.

Ja w pracy nie mogę, w domu jestem ok 18 więc do 22 tylko Oli i obowiązki domowe a potem padam spać bo o 5 codziennie wstaję, więc kiedy? Troszkę szkoda bo nie wiem co u Was ale pozdrawiam Was bardzo mocno!

Witajcie,
nie będzie mnie pewnie do poniedziałku , bo świętujemy z z Antkiem razem;-)
dziś jeszcze urodziny koleżanki we Władysławowie , jutro basen , goście , niedziela to samo

Buziaki

Czeeee
Dziunka - daj trochę energii;-);-)swojej, bom zkapcianiała...:-D
Agrafka - jak ulewa to ma fulla;-), 180 Sinlacu?? ło matko to moje takie żarłoki nie były.;-)
Kikolek
- to żeście mieli spacer na darmo. "Kocham" takie super plakatowe informacje.
Martolinka - imprezujcie, w końcu raz w roku ma się urodziny.;-)
Wiecie sorka, że tak po łepkach, ale jakoś jestem rozbita. Mgła, brak słońca i pewne inne sprawy nie nastrajają mnie optymistycznie...

eeeee a co tak mało????? :szok:

dziunka
odrobinę było czuć, ze cos innego ale chyba na korzyść, troszkę bardziej miękkie były.

martolinka miłego imprezowania ;-)

ja dziisiaj strasznie póxno wstałam i przez to dzien rozbabrany niesamowicie. Dobrze, ze obiad miałam zrobiony, tzn zupę a na drugie szybko parówki w ciescie zrobiłam. A zwlekłam sie o 8,30 natomiast chłopcy juz po 7 nie spali, bo przyszli do mnie. Ja zerknęłam na zegarek, przykryłam ich swoją kołdra i dalej w kimono. Budze się i słyszę, ze się bawią w salonie, patrze na zegarek i szok :szok: kurna własciwie 1,5 godziny dzieci bez opieki byly. Musze się bardziej ogarnąć.
Teraz jednoczesnie gotuję obiad na jutro, czytam Was i prasuję :sorry2:

kilolek ty to jesteś człowiek orkiestra :tak:
na obiad zrobiłam placki ziemniaczane a potem podrukowałam trochę malowanek z postaciami z bajek i Kuba malował farbami i cieszył się strasznie :-)
no ale wieczór to już był kiepski ,mam nadzieje że jutro będzie lepiej

Dzien dobry! :-)
mgla taka, ze samochodow pod blokiem nie widze.... masakra jakas. trzeba sie ogarnac i wyruszyc na jaki spacer. w gazetce pepco widzialam szlafroki dla dzieci, ciekawe jaka to jakosc, czy co warte... ;-)
milego dnia!

Hej laski.

U nas też wczoraj placki na obiad ale z twarożkiem waniliowym ;-) dla dzieci, a dla nas jajka w sosie musztardowym. Na dziś zupełnie pomysłu nie mam, no nic a nic :eek: Co Wy robicie?

Pogoda do d..., dzieci śpią, a ja popijam kawkę :-)

reklama
Cze
moje szaleją, więc nic sensownego nie napiszę,,, w nocy Hanka miała krtaniowy kaszel.. także mieliśmy urozmaiconą noc. Niewyspana jestem, kawa 2 nie działa, mgła zalega, ehhhhh
odezwę się potem z lepszym humorkiem;-)

Do góry