reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Listopad 2009

reklama
Cześć:-D

u nas ziiiiimmmmmmnnnnnnnnnnoooooo i nie ma ciepłej wody...:szok:

martolinka tak całą czwórką jedziemy jakoś będziemy musieli się podzielić opieką nad Igusiem żeby każdy skorzystał;-)

Hej
A ja uważam że trzeba oglądać takie filmy.I nie prawdą jest że nic nie możemy zrobić. Gdyby tak było to na Sudan np. też by nikt nie zareagował. Od iskry zapala się ognisko...

Dziunka to teraz macie dalej wszędzie,tzn. do żłobka,szkoły i pracy? Ty nadal pracujesz? Ja już się pogubiłam.

Gosia
przeczytaj Harlekina (czy jak to się tam pisze) i obejrzyj jakąś dobrą komedię dobrze Ci to zrobi oglądanie i czytanie tylko i wyłącznie smutnych rzeczy nie nastraja nikogo pozytywnie...

kilolek polaa
bedzie dobrze głowa do góry :tak:

Ania_Sm zdrówka dla Was

Jacek nic się nie martw do 3 razy sztuka a czasem i więcej ważne żeby dziewczyna się nie poddała i nie olała sprawy

Dziunka elo-bazę możesz stosowac na mrozy.To jest taka specjalna formuła która chroni twarz...śmiało.
Nie zaszkodzi..

No jeśli ma wodę w składzie to na mój rozum na mrozie zaszkodzić jednak może. Pewnie dlatego Asia ma coraz gorsze te poliki.

Miriam oblała jazdy na prawo jazdy:no:

Za którym razem? Pociesz ją że e-ciocia Dziunka nawet już nie pamięta za którym dopiero zdała;-) a podobno jestem świetnym kierowcą chwalonym również przez facetów:-);-)
Zresztą zdać w dzisiejszych czasach za pierwszym razem to nie lada sztuka:tak:

Aga a skąd przypuszczenia że tylko takie rzeczy oglądam
;-)Dziunka jak chcesz.W kremach,bazach na mróz jest woda.W tej chwili nie wytłumaczę Ci na jakiej zasadzie to działa...bo nie pamiętam

Dziunka w każdym razie woda w kremie zaraz po nałożeniu wyparowuje...

Ostatnia edycja:
gosiulek nie we wszystkich kremach na móz jest woda. A w poradnikach dla rodziców, na kzołach rodzenia itp zawsze mówią by wbierać kremy bez wody.

hormony mi dzisiaj dały tak popalić, zę aż wstyd. Do tego zimno. Rano było -15, teraz -10. Ide zaraz drugi raz do przedszkola. Nie chce mi się wychodzić brrr

Aga slyszłąm w tv, ze nie macie ciepłej wody i nie wiadomo ile to potrwa, straszne. Współczuję.

Woda zawarta w kremie szybko odparowuje zaraz po jego nałożeniu na skórę. Nie trzeba obawiać się wody w kremach, nawet tych zimowych. Z tego co wiem każdy krem zawiera wodę bo krem to emulsja a emulsja to mieszanina wody w oleju lub oleju w wodzie.

Jeśli się boisz to spróbuj kupić maść ochronną z wit.A.Tak się nazywa.Kosztuje ok.2zł.Przynajmniej 2lata temu.

reklama
Aga a skąd przypuszczenia że tylko takie rzeczy oglądam
;-)Dziunka jak chcesz.W kremach,bazach na mróz jest woda.W tej chwili nie wytłumaczę Ci na jakiej zasadzie to działa...bo nie pamiętam

Dziunka w każdym razie woda w kremie zaraz po nałożeniu wyparowuje...

Z Twoich postów Gosiu... takie smutne są

gosiulek nie we wszystkich kremach na móz jest woda. A w poradnikach dla rodziców, na kzołach rodzenia itp zawsze mówią by wbierać kremy bez wody.

hormony mi dzisiaj dały tak popalić, zę aż wstyd. Do tego zimno. Rano było -15, teraz -10. Ide zaraz drugi raz do przedszkola. Nie chce mi się wychodzić brrr

Aga slyszłąm w tv, ze nie macie ciepłej wody i nie wiadomo ile to potrwa, straszne. Współczuję.

ale jaja a Wiesz Ilona ze mi nic o tym nie wiadomo muszę jakieś informację obejrzeć... :cool2:

Do góry