reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Listopad 2009

Ojej biedny Iguś :-( to jest normalne że te mleczaki mu wypadają? Julia ma zeżarte przez próchnicę, u góry same kikuty ale nigdy jej żaden ząb nie wypadł przed czasem:confused:

reklama
cześć :-):-)

Witam poświątecznie... Boziu ale się objadłam.... KOCHAM TE ŚWIĘTA!!!

LOTKA OGROMNE GRATULACJE!!!!

Dzisiaj jeszcze mam imprezę dla kolegów i koleżanek Patrycji bo wczoraj miała urodziny ale mi się nie chce...

aniasm
[*]

etna oj biedni wy jesteście kto jak kto ale teściowa powinna zrobić z tym porządek jeżeli Was nie słuchają...

Cleo ale te wycieczki i tak i tak są płatne dodatkowo nie w cenie przedszkola

a powiedz mi lapisujesz Igorowi zęby??

aga tak chodzimy na lapisowanie ale nawet to nie daje 100% gwarancji :-/

a co do wycieczek to na pewno płatne ale oni nie organizują w ogóle nic :-/

heloł :p

Paweł wstał o 9.45 :p wiec i mamusia wyspana ...

co do ubrań różowych to pamiętam jak moja siostra dla syna na noc cos tam nakładała bluzkę czy spodnie i jak syn był nieznośny do spania szwagier tłumaczył ze to przez to ze ma babska bluzkę :D

Pawłowi niedawno wyszła dwójka na dole i nie jest prosta tylko kiełek ... pozatym ma zdrowe i zadnych dziurek

tak mowicie o przedszkolach ciekawa jestem jak to jest w moim przypadku czy tez Pawełkowi należy sie meijsce jak bede na macierzyńskim i wychowawczym ? :|

Kasiula gratuluje zaciążenia ;] Hehehehe sie pocichu pochwaliłas w tym poście ;p Od razu zagladałam na suwaczki.

Kurde wszystkie beda dzieciate a ja bede z jedynakiem :( Niby wiem ze pod każdym względem nie jesteśmy jeszcze gotowi na drugiego bobo no ale .............. yhhhhhhhhhhh

Kasiula gratuluje zaciążenia ;] Hehehehe sie pocichu pochwaliłas w tym poście ;p Od razu zagladałam na suwaczki.

Kurde wszystkie beda dzieciate a ja bede z jedynakiem :( Niby wiem ze pod każdym względem nie jesteśmy jeszcze gotowi na drugiego bobo no ale .............. yhhhhhhhhhhh

Dziekuje :) wczesniej mowilam juz u was :) ale widocznie Ciebie nie bylo :)
bierz sie do roboty :p :p nigdy nie bedzie dobry czas na 2 dziecko zawsze bedzie ALE lepiej odrazu przejsc przez to i pozniej na "starośc" mozna sie wyszalec :) chyba że ..... zrobi sie 3 dzidzius :D ale to zawsze starszaki przypilnuja ;)

reklama
Biedny Antonio znowu dziś z bólem zrobił kupkę , ale już lepiej jak wczoraj. Oczyszcza się z tej czekolady. Ile można.
Antek ma już teraz wszystkie zęby więc myślę , ze pora iść na przegląd. M ma wizyte w połowie stycznia więc pójdziemy razem.

Mama jeżeli wiesz , że to nie czas dla Was to po co na siłę. Z drugiej strony ja też teraz znalazłabym parę argumentów na NIE , ale nigdy nie będzie 100% dobrego czasu
Ilona my wyjeżdzamy w Bory ze znajomymi i ich roczną córcią;-)

Do góry