reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Listopad 2009

Hej:-)
Noc..hm..ciężkawa, ale chyba bardziej ze względu na "niepokój" Marysi..budziła się co chwilę, jęczała przez sen, raz chciała mamę, raz tatę, koło 3.00 zażyczyła "mjeko"..ech..ciekawa jestem, czy ten jej niepokój jest też związany z naszym wyczekiwaniem Martusi?..
Uleńka, wiem, że jest powtórka "Rewolucji" w sobotę, ale nie pamiętam o której..chyba o 18.00, jak się nie mylę..
Agrafka, a na co idziecie do teatru? Ja chcę jutro mojego wyciągnąc na "Zmierzch - przed świtem"..:-):-)

reklama
Agrafko tak bardzo mi przykro ze tak źle czujesz sie w ciązy i Alutka daje Ci do wiwatu :(

A ja dzis zerknęłam w zęboszcze Olinka tym bardziej ze pięknie mi pozwolił zobaczyc i dolne i gorne zabki i co.............pękło dziąsło w gornej 5!!! A i druga gorna zaraz pęknie! Nie spodziewalam sie tego kompletnie bo na początku listopada zaczela nam wychodzic druga dolna 5, a od pierwszej do drugiej było az 1,5 msc. Myslalam ze moze wierzcholek sie kolejny przebił. Ta gorna 5 wygląda nieciekawie. Po prostu nie pękło dziąsło w punkciki ale na całej długosci i mamy jakby row.... Teraz juz wiem co dolegało mojemu dziecku w nocy. A niech.....spię z nim i dzis, muszę byc w tych bolesnych momentach z nim :-)

Cze
u nas noc w miarę, gorzej nad ranem było też się dziewczyny kręciły...
Hanka mnie coraz bardziej przeraża, chce tą samą książeczkę, co akurat przegląda Gonia, chce i wydziera Gosi, atakuje ją jak Gosia nie chce coś zrobić po jej myśli, horror.
Dziunka - życzę szybkiej akcji z odpowietrzaniem rur.
Ula - jak ja bym chciała, by moje się do mnie tuliły i tak mówiły,;-) niestety jak do mnie przychodzą to albo z płaczem, albo żądają czytania...
Agrafka - mam nadzieję, że odpoczniesz w weekend, niestety czasami macierzyństwo przytłacza i najlepszy wtedy byłby urlop chociaż tygodniowy;-);-);-)
Właśnie mnie atakują czytelniczo... ehh znikam.

cześć, ja w domku, ale fajnie!
Zaprowadziliśmy Kubusia do przedszkola a teraz mamy wolne i się byczymy :-)

Kilolku no ja też się cieszę, powiało od ciebie optymizmem :)
Ula, a ja ci współczuję tego ząbkowania Olinka, u mnie przynajmniej z tym nie ma problemów. Ali wyszły prawie całe dwie dolne piątki - zupełnie niezauważenia. Pcha rączki do buzi i tyle.

Anawawka
mi się marzy samotny weekend z książką. Niestety najbliższa szansa na taki to za jakieś 2 lata (AAA!!!!). Bo moja mama nie wykazywała chęci zostania z Alą na noc, więc nie liczę że to się zmieni jak będzie 2 dzieci :). No chyba że M zostanie z moją mamą, a ja - do SPA.

Maxwell, idę na "Edukację Rity" do Teatru 6 piętro Teatr 6 piętro :: Edukacja Rity. Obsada: Fronczewski (chyba się posiusiam jak go usłyszę na żywo ;)) i Socha.

U nas też noc do kitu.
Zuzia kasłała calutką noc, nie było chyba 5 minut żeby nie zakasłała. Julek się przez to budził i w efekcie wylądował u nas. Potem o 3 Zuzia przyszła do nas i już nie spałam do rana tak kasłała. Ł oczywiście poszedł do drugiego pokoju spać bo on przecież do pracy musi wypocząć:eek: A ja ledwo chodzę. Muszę jej trochę dać odpocząć od przedszkola przynajmniej raz w tygodniu bo już od środy narzekała że bardzo zmęczona jest, ja to zbagatelizowałam, i pewnie była przemęczona i coś złapała:-( Lecę sajgon w domu ogarnąć

reklama
Do góry