reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Listopad 2009

Hej:-)

Jeju jaki mam podły humor od rana:wściekła/y:
wszystko mnie wkurza jak nie wiem co:/
Ach, szkoda gadać:-:)zawstydzona/y:

Jutro wizyta u położnej:-)

Martolinka a Ty o której masz dzisiaj wizytę?? wieczorem?

reklama
To trzymam kciuki:tak:

Hmm, co ja będę robić?? :)

Pamiętam, że jak byłam w ciąży z Kubusiem to na 1 wizycie założyła mi kartę ciąży, wzięła mocz do badania, pobrała krew, słuchaliśmy serduszka Młodego, i ogólnie wywiad przeprowadziła:tak:
Teraz pewnie będzie podobnie

Ja mialam zawieźć Olinka na pol godziny do tesciów o 11 bo do fryzjera szlam a jescze u nich siedzi, tzn spi. Tesciowa powiedziala zebym jechala do domu wiec pojechalam, po 15 Olis zasnął u nich. Ja ulepiłam pierogi i az mi głupio ze Oli tam jest. Ani sie polozę ani nic bo jakos dziwnie, mam wrazenie ze jak juz go puscilam do tesciow musze ciągle cos robic a nie się lenic

hehe a ja lubie pierogi bardzo..wczoraj kupiła w sklepie całe 1 kg w paczce ładne wyglądają jak takie domowe...ochyyyda...a w domu czytam na opakowaniu ze 12,5% mięsa reszta to kasza i jakies *****..ble...D nie wiedząc złapał jenego zjadł ,pytam się i jak a on że dobre tylko jakieś dziwne:-Dno dziwne bo mięsa nie czuć.mogłam wczesniej przecztac skład

a robić nie umiem :-/ Ula a napiszesz jak robisz?? i z czym??

dziunka jak Ty mówisz na tą biedną Aśkę ojojojoj (dała się ubrać?)

Ja po pracy, mały ma na mnie focha i siedzi u babci :-(, a babci w to graj i wyciagneli klocki, ona chyba jest nie do zdrarcia od 10 z nim siedzi :baffled:
Zachwile bedzie ryczal

reklama
Do góry