reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Listopad 2009

reklama
Martolinka - imiona na A preferujecie?;-) :-D Ja szybko chciałam wiedzieć kto u mnie w brzuchu mieszka, bo zwracanie się bezosobowe bądź "bulgot" mnie nie satysfakcjonowało.

wiesz co z tymi imionami na A to przypadek zupełny. Może podświadomość? Córka miała być Zosia , ale wszędzie teraz latają małe Zośki;-)

Ok, lecę się ogarnąć i może uda mi się odespać choć trochę ostatnie dni, tzn. noce:zawstydzona/y: , latanie 3 x do nich niestety rozwala, a dodatkowo mierzenie im temperatury rozbudza.

martolinka no wstyd się przyznać ale o 8 ciężki mi czasami wstać:zawstydzona/y:
czasami jak mąż wróci wczas rano z pracy to bierze Kubę a ja śpię nawet i do 10, 11:tak::zawstydzona/y: ale to rzadko się zdarza:-)
Marta sama jestem ciekawa kto mieszka u Ciebie:-)
Alicja czy Aleksander?;-)

a ciekawe kto u mnie :-D

anawawka odeśpij, odeśpij;-)

Haha Pola niezła agentka z Ciebie :-D
U mnie godzina 8 to szczyt szczytów i wstaje. Pi pierwsze młody na wiecej nie pozwala a po drugie jak leze długo to jakos potem nie umiem sie pozbierac ani nic w chałupie zrobic......taka rozbita i rozleniwiona juz jestem cały dzien.
U nas znów idealna pogoda. Słoneczko wychodzi wiec koło 10 znów wybywamy na dworek.

Mama podziel sie troszkę słoneczkiem!

My na nogach od około 8. Zbieramy sie do okulisty do innego miasta wiec wyprawa z babcią mnie czeka. Tatus pojechal do pracy. To niby tylko sprawdzenie bo Oli zezuje troszkę wiec jestem rozbita czy jechac :-( Znowu go będę ciągac, jedzie ze mną mama zeby Oli wszedł od razu do gabinetu a nie wsrod dzieci czekał.

U mnie znowu szaro-buro i nijako na dworzu.

Witajcie,
ja nie lubię długo spać , ale do tej 8 byłoby miło;-)Antoni znowu o 6 wstał;-)
Polaa jakies przeczucia? kiedy masz wizytę?
Ula chyba nikt nie bedzie chorych dzieci ciągał do okulisty:tak:bedzie dobrze

reklama
Gosiu pediatra widzial i wiem o tym ale jak juz sie zapisalam niech sprawdzi. Tak naprawde ja bym nie jechala ale moja mama :wściekła/y: ciągle mi głowę truje!!!!!!!
Wczoraj tez pojechalam na sprawdzenie malego gardła bo mama mi truła ze zaniedbam dziecko, no w sumie pojechalam z Oliskiem po skierowanie wiec gardło sprawdził ale to było niepotrzebne! Gardło juz lepsze, ale lekarz mowil ze OLis ogolnie ma powiekszony migdał, czy tam migdały i gardło nigdy nie jest u niego totalnie ok.

Gosiu a co u Was? Ja juz odliczam dni kiedy Oli jest zdrowy, od ostatniego minęło 12 dni i znowu choroba była, ale to był jakis wirus bo kolega Olinka miał takie same akcje chorobowe. ech!!!!! wiosna nas oszczędziła a jesien nie bałdzo!

Do góry