reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Listopad 2009

reklama
Ja to rozumiem, bo też kilka razy udało się coś załatwić, ALE z drugiej strony aż się ciśnie na usta że przez te wszystkie znajomości własnie sie czeka;-)
Pewnie masz rację, ale..ja ze swej strony i tak się cieszę, że mam taką sytuację..;-)

Antek śpi :tak:
rozmawiałam teraz z kolezanka.Kapała wczoraj swoja 3 letnia córkę. Wyszłą na chwile zeby siegnac z szafy recznik i usłyszała chlust . Pobiegła a jej mała pod woda i nie moze sie podniesc. Szybko ja wyciagnęła , młoda wode wypluła a co obie sie wystraszyły to nawet sobie nie wyobrazam. Małej bez problemu wrocił oddech ale mogło byc roznie.. az mnie ciarki przeszły

Dziunka bede bede :):tak:
Biedne:-(..u nas zawsze jedno podczas kąpieli małej siedzi w łazience, albo ja, albo Seba..nie wyobrażam sobie zostawić małej - to jest taki mały postrzeleniec, że masakra - 1001 pomysłów na sekundę..

cześć laseczki!!!!

dla dzieciaczków

WSZYSTKIEGO NAJLEPSZEGO
Z OKAZJI DZISIEJSZEGO ŚWIĘTA
SAMYCH RADOSNYCH CHWIL
I DUUUUŻO UŚMIECHU NA TWARZY

art1.jpg

dla Was mamusie

również wszystkiego naj
w końcu każda z nas ma na pewno w Sobie coś z dziecka:-):-)

AZA bardzo współczuję wypadku ... buziaki od e-ciotki dla Konradka a Ciebie <przytulam>
co do chirurga to z tego co się orientuję to na zdjęcie szwów MUSZĄ Was przyjąć

ANIASM MAXWELL jak się czujecie?? pokazałybyście Swoje "piłeczki":-):-)

DZIUNKA jak Wam mija czas bez A?? mam nadzieję że OK

KIRA ja gustuję w prostych bryłach od początku do końca ale ten Twój wybrany domek SUPER jeżeli jeszcze jest tak jak piszą w tym artykule to REWELACJA oszczędność jak diabli:-):-)

KILOLKU podejście pań przedszkolanek to KPINA, ŚMIECH NA SALI etc etc :wściekła/y::wściekła/y: biedny Kubuś:-(

ANAWAWKA
Twoje laski są obłędne posikana jestem co ty z nimi "babo" masz OBŁĘD:-):-)

MARTOLINKA ETNA mam nadzieję ze choroby będą omijać Wasze dzieci łukiem trzymam za to &&&&

nie pamiętam co miałam jeszcze napisać...

u nas jakoś leci, nie wiem ile wychowawczego jeszcze moja psychika wytrzyma no ale cóż tak już bywa...

buziaki :*:*:*:*

Michał średnio przynjamniej raz w miesiącu zalicza podtopienie w kapieli. My musimy siedziec tuz przy kąpieli, by go wycignąc na czas. A. jak sie odwraca cos w szafce poszukac to każe lobuzom śpiewać faktycznie spiewają :D

a u nas nocne tance wygibańce ;] marcelowi chyba dwójka sie przebije bo spi niespokojnie, przebudza sie, płacze itp.A obok tej nie przebitej dwójki w kolejce czeka biała do przebicia trójka. wow. a najlepsze ze dzisiaj zauwazylam ze on gmera juz po lewej stronie w kolejnej trójce - pewnie idzie w dziasle.......no to bedzie ciekawie....
współczuje i świetnie cię rozumiem :-( , u nas chyba już 5 będą szły bo ostatnia 3 wyszła w niedziele a on poniedziałku znowu katar i kupki ,no i oczywiście pobudki w nocy :-(
Witam się i ja :)))
Życzę również wszystkim naszym maluszkom dużo zdróweczka i uśmiechu na buziaczkach :)))
My dziś byliśmy uu lekarza pierwszego kontaktu po skierowanie do chirurga dziecięcego i dzwoniłam aby zarejestrować Konrada na zdjęcie szwów. Makabra jakaś, powiedzieli, że terminy zajęte do końca czerwca. Mojemu mężowi podniosło się ciśnienie i zadzwonił do NFZ na skarge. Powiedzieli, żeby iść z dzieckiem w ciemno i to lekarz decyduje czy szwy trzeba ściągnąć już czy np. za kilka dni. Więc tak zrobimy... Mam nadzieje, że nie będą robić problemów bo afery to ja potrafie robić hehe...
dobrze mieć taki charakterek :tak::-D , ja nie umiem ,po prostu odwracam się na pięcie ze łzami w oczach :zawstydzona/y: , a kiedyś tak nie było ;-)
Rajuś, jak ja się cieszę, że moja mama jest pielęgniarką i pracuje w szpitalu wojewódzkim:tak:!!Już tyle razy nam pomogła i załatwiała "lewe" wejścia do różnych specjalistów..mamy ogromne szczęście..:zawstydzona/y:
czasem się to przydaje ,ja nie mam nikogo w szpitalach ale warto było być zawsze miłym dla klientów ,bo jak wiadomo ludzie w różnych miejscach pracują i zawsze mi pomagali ;-):-)
Antek śpi :tak:
rozmawiałam teraz z kolezanka.Kapała wczoraj swoja 3 letnia córkę. Wyszłą na chwile zeby siegnac z szafy recznik i usłyszała chlust . Pobiegła a jej mała pod woda i nie moze sie podniesc. Szybko ja wyciagnęła , młoda wode wypluła a co obie sie wystraszyły to nawet sobie nie wyobrazam. Małej bez problemu wrocił oddech ale mogło byc roznie.. az mnie ciarki przeszły

Dziunka bede bede :):tak:
kurcze na maluchy to trzeba strasznie uważać ,ja małego nie zostawiam nawet na chwilkę , jak zapomne np wziąć ręcznik to krzycze do mojego żeby przyniósł :tak:
cześć laseczki!!!!

nie pamiętam co miałam jeszcze napisać...

u nas jakoś leci, nie wiem ile wychowawczego jeszcze moja psychika wytrzyma no ale cóż tak już bywa...

buziaki :*:*:*:*

właśnie się dzisiaj zstanawiałam co u ciebie i gieośki :-D:tak:
a zdjęcie naszych brzuszków w albumiku ;-)
Michał średnio przynjamniej raz w miesiącu zalicza podtopienie w kapieli. My musimy siedziec tuz przy kąpieli, by go wycignąc na czas. A. jak sie odwraca cos w szafce poszukac to każe lobuzom śpiewać faktycznie spiewają :D
rozbawiłaś mnie z tym śpiewaniem :-) ,ale pomysł super :tak:

cześć laseczki!!!!

Aga, zdjęcie mojej "piłeczki" jest w Albumiku;-), z resztą od AniSm także:-)
Heheh, dobre z tym śpiewaniem..
Mnie dzisiaj Marycha zaskoczyła..wracałyśmy samochodem od znajomej (koło 14.00), a mamy do domu jakieś 25 minut..jedziemy, nagle słyszę "Aaaa" i coś tam dalej w języku chińsko-mandżurskim..pośpiewała sobie chwilę i kip - śpi..na nic moje wołanie, spała do aż do domu, potem jak tylko wyłączyłam silnik - ona otwarła oczki..:-D

Hej dziewczynki..
Uff, ale upał.

Ala dostała od mojej mamy taką mini kucheneczkę z garnuszkami w sobotę a dziś od chrzestnej zestaw do kawy/herbaty z dwoma plastikowymi tostami :) Zabawa jest ze hej :)

A poza tym mam w domu bałagan że nie wiem w co ręce włożyć, w weekend wyciągęłam Ali stare zabawki żeby przebrać i wywieźć,a el nie mialam kiedy tegoz robic a M od 4 dni wyciąga mi pudło ze schowka na to, wiec cały pokój zagracony, nie ma gdzie nogi postawić.

Zazdroszczę strasznie ludziom którzy mają w mieszkaniach minimalizm.. My mamy tendencję do zagracania wszystkiego - i potem wkurzania się :).

Pojechalam wieczorem po zakupach.. Dział z warzywami- pakuje pomdory i ogórki i nagle ktoć chwyta mnie za ramie " Oszalała pani?!!!" A to koło 40 letni facey i pyta , czy chce rodzine potruc tymi warzywami. Powiedziałam mu na to , że nie jedna świnska , ptasia grype przezylismy to i teraz damy rade, poza tym te warzywa zgodnie z oswiadczeniem sa pochodzenia polskiego/ Pan stwierdził , że jestem odwazna , bo on chce jeszcze zyc. A ja mu na to "Skad pan wie , ze ja chce" :D pani w kasie sie smiała i mowiła, ze dobrze , ze nie wziełam małego ze soba , bo wizyta Mops-u murowana :)

Aga odzywaj siEEEEE!!!!! co tam u Was?

reklama
Hej dziewczyny, u mnie pada :-D:-D:-D:-D ale sie ciesze, nareszcie jest czym oddychac.
Dziś zamawiajac hot dogi poprosiłam Pania zeby mi nie wkladala pomidorów i ogórków a ona: Pani sie nie boi, ja je dokladnie umyłam :-D Później też coś tam mówiła o zyciu, ze mloda jestem itd, a prawda jest taka ze ja nie jem nigdy pomidorów i ogórków z barów bo zazwyczaj sa stare.

Dziś dzień dziecka wiec wszystkim dzieciaczkom zycze zdrówka, usmiechu na twarzach i szczesliwych rodziców.

Do góry