reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Listopad 2009

AZA jejku biedny Konradek:( trzymajcie sie, zeby sie szybko zagoilo.
Ale przezyliscie, wspolczuje:( a blizny beda malutkie albo w ogole;-)
No, nie dopilnuje sie, nie obwiniaj sie o to. Dobrze (tak jak piszesz), ze tak sie to skonczylo:tak:

martolinka spoko;-) ja tez sie czasami denerwuje, ze tak dlugo spi, sprawdzam co 5 minut, jak pierwszy raz tak dlugo spal jak ja sie przebudzilam kolo 11 bo bylam wykonczona po poprzendim dniu to myslalam, ze zawalu dostane jak spojrzalam na zegarek. Lecialam do Jego pokoju jak glupia i tylko Go wystraszylam:tak:
a jesli chodzi o uwage i inne takie programy to ja nawet nie ogladam, nie chce sie denerwowac albo co gorzej plakac pozniej pol nocy:/

No, Mlody juz w lozeczku:-)
maz spi a ja odpoczywam :) jutro akcja sprzatanie:-D przed przyjazdem gosci w czwartek ;)

reklama
jupi, a ja byłam na zakupach..
obkupiłam Alutkę w H&M, sobie kupiłam tylko japonki za 30 zł i tusz do rzęs, ale przynajmniej wyrwałam się z domu. Tylko, ze dalej nie mam w co się ubrać :)

Od nas tez duzo zdrowka dla Konrada. Aza juz po wszystkim, mozesz odetchnac.

dziunka Asia to ma zainteresowania i co poratowal cie brat z kontaktami???

Jak tylko wrocilam z pracy i pawel sie obudzil i wzielam sie za jego katar to Pawel jak nowy. Ale dzielnie mi pomaga, daje wkrapiac mikstury do nosa, te geste "gluty" postanowilam wyciagac frida i maly sie z tego smieje, nawet zaczal juz dmuchac nos co wogole ulatwia sprawe - jeszcze lekko ale dobre i to.

Jutro dzien dziecka w pracy nie wiem jak ja to przetrwam, ale postaram sie :)))

Cieawa jestem co pawel powie na namiot jutro?

Kilolku ja bym chyba znalazla inne przedszkole dla kubusia, bo to to jakies zacofane. Brak słów

Asia dużo zdrówka dla Konradka , no i dla Ciebie wielkie Gratki za trzeźwe myślenie :)) , a do wesela się zagoi ;)
kilolek okropne są te panie w przedszkolu ,nie zazdroszcze

a mój po prostu przez ten katar się co chwilę budził więc nocka do bani , potem w ciągu dnia był nie do zniesienia ,miał dwie długie drzemki jak nigdy i teraz nie chce spać ,chciałabym żeby mu już te zębole powychodziły żeby miał spokój bo się bidulek strasznie męczy

etna a wyobraź sobie, ze to najlepsze państwowe przedszkole w mieście :/ no i napocic i nastarać się musialam ostro by go przyjeli

Etna Asi ulubiony wujek jest elektrykiem. Jak i dziadek zresztą ;-)
A Maciek naprawił:-) ale twierdzi że kolejnego wyrwania kontakty nie przeżyją:-D

reklama
to najszepsze to moze przesadzilas, ale moze jesli panstwowe to miejsze oplaty co?

No ale jeszcze 1,5 rou i Kubus moze isc do zerowki :p
w senscie, ze pozostałe są jeszcze gorsze. DO tej pory z reszta nie słyszłam zlych opini o tym przedszkolu widać tylko ja taka wybredna jestem.
no opłaty mniejsze o połowę niż w prywatnym. Na prywatne musilabym wydać min 800zł

Do góry