reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Listopad 2009

O matko, zaraz się spalę ze wstydu, jak ja mogłam takie ochydztwo kupić:wściekła/y:
Zobacz załącznik 358893
A przy okazji jak już wstawiam foty - Julka po wycieczce do centrum zabaw:

Zobacz załącznik 358894
spódnica super, modna, tylko do tego koniecznie bluzka na ramiączka podkoszulkowa, taa blisko ciala, w ciemniejszym kolorze, nie koniecznie czarna, moze byc niebieska np
do tego jesczez julkowy makijaż i będzie bomba :D

edit: zapomniałam napisać, ze ja dzis widziałam niemowlaka zawinietego kila razy w koc :/ a ryczył i ryczał to go kobieta duźdala i pzytulala zamiast ten kocyk rozchylić

Ostatnia edycja:
reklama
maxweel no to pijemy :) ja własnie zrobiłam sobie kawke :)
Oj, ja bym się napiła martini, ale na dobry rok mogę zapomnieć..ale kawkę też sobie zapodałam..:-)
teraz biorę sie za prasowanie..
edit: zapomniałam napisać, ze ja dzis widziałam niemowlaka zawinietego kila razy w koc :/ a ryczył i ryczał to go kobieta duźdala i pzytulala zamiast ten kocyk rozchylić
Co za baba - sama się mogła w koc opatulić!!wrr..

kupy nadal brak :((((
dzis juz nawet bylo blisko, bo pierdzioszki szly ale już dupina zaciśnięta i płacz :( dalm na noc laktuloze zobaczymy. Mam mini teorie, ze t przez zupke kalafiorowa (którą Michal uwielbia)
uhh musze iś jeszcze do lidla, o jak mi sie nie chce, a roboty duzo

Dziunka spódnica bardzo fajna na lato - tylko tak jak dziewczyny mówią.. Ja musze sobie kupić jakieś koturny bo latam na płaskich i na zdjeciach dopiero widzę jak słabo wygladam :)

Kilolku
ja też dziś widziałam - mamuśka w szortach i ramiączkach a dziecko w bluzce z długim, bluzie i pod kocem. Fakt teraz wieczorem trochę wiało, ale ebz przesady..

Kilolku myslisz , ze kalafiorowa mogła tak Michasia zablokować?

w Zwierciadle super wywiad z super kobieta- Edytą Bartosiewicz :) Dawno nie czytałam żeby ktoś tak świadomie opowiadał o sobie i swoim życiu

martolinka nie mam innego pomyslu.

grr oddam męża... "w dobre ręce" wypadaloby napisać ale niech bierze kto chce, bo mnie szlak zaraz trafi

Hej dziewczyny, jutro wysle cv do tej firmy i zobaczymy co bedzie dalej. Podejrzewam jednak ze chce kogoś z doświadczeniem-czego mi brak niestety.
Padam z nóg, ide spać. Milego wieczorka

reklama
Wrrr moje śpią, oby tak całą noc zostało, bo nie ręczę za siebie...
Dziunka - spódnica to moje klimaty, cudooooo, a Julkę na serio gdzieś daj do agencji, może za to forsę niezłą zgarniecie??
Kikolek - mam nadzieję, że kupsko wreszcie się pojawi;-) a babcia też się do pionu postawi. Wytłumaczcie może jej, że takie przypadki się zdarzają i nie jest to nienaturalne.
Co do ubierania dzieci.. kiedyś większość przegrzewała.. teraz tendencja się niby zmienia, ale... babie, nianie są w wieku wiadomo jakim..a w szczególności mnie mierzi stwierdzenie "ona ma zimne ręce, może ją dobrać?" ,, szlag mnie trafia, bo ja mam ręce jak z lodówki i to nie jest związane z tym, że mi zimno... a w ogóle to mam mega wk... @się zbliża, w pracy zwolnienia grupowe i cyrki, więc mój humor też nadszarpnięty.

Do góry