reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Listopad 2009

Dziunka jak Ci nie napisałam ? odpisałam :)
jestem jak najbardziej zainteresowana MT. A mogłabym prosic o jakies zdjecia? nie dam wiecej jak 150 zł :/

Antonio dzis sam , przy asekuracji mamy wchodził na zjezdzalnie , zjezdzał , biegał , krzyczał , chodził po kałużach i pierwszy raz spojrzałam na niego jak na CHŁOPCA . Juz nie niemowlaczka :)

reklama
Aza ja super specjalista nie jestem. Chusta wytrzyma kazdy ciezar , nie wiem tylko jak Twoje plecy :) Ja jestem ciemna w wiazaniu na plecach , dlatego kupuje MT , bo tu nie trzeba wielkiej filozofii przy wizaniu. Przy dzieciach takich jak nasze noszenie na brzuchu - nie jest do końca wygodne , a dla dzieci ciekawe. My od biedy tak chodzimy , ale MT moze nas uratowac :) uwielbiam nosic

Aza znam laskę która nosi 20kg ;-) ale na to trzeba mieć porządną szmatę!
No i tak jak Marta pisała - ja przy wiązaniu z przodu nie ponoszę długo bo wysiadają mi biodra, z tyłu wysiadają mi kolana. Ale latem będzie lepiej, bo nigdy dobrze nie dociągniesz chusty jak wiążesz na kurtkę dziecko ubrane w kombinezon:sorry2: Fajnie mieć kurtkę dla dwojga, ale cena straszy:shocked2:

Marta - piszę Ci pw.

Właśnie widzialam zapowiedz wiadomosci na polsacie. bedzie wzmianka o tej petycji co podpisywalysmy. Jakas paniusia mowila "nie powinno sie zalatwiac spraw rodzinnych przez internet".... ciekawe co to za jedna i co jeszcze powie.... nie moge sie doczekac...

Hej laski ...

Aniu gratuluje i szczerze zazdorszcze !! no ale czekam do wakacji bo chce miec teraz dzidzie na kwiecien/maj :) wiec staranka koniec lipca poczatek sierpnia :) ...

Dziunka ty to lubisz sie przeprowadzac ;P

u nas spokojnie Paweł zdrowy ja tez ;-) musze pochwalic sie ze wygralam ostatnio deske snowbordowa :D

a no i kupilam dzis wozek :d zaraz wrzuce na wozki jaki

Kasia czyżby jakiś konkurs na FB ? Jesteś maniaczką konkursów :D Gratuluję deski :p:-)
BYłam na solarium :) Już widac efekty :) :-)

Mam pytanie . Trzeba zakładac te okularki?

Wróciłam po szkole i opalanku do domu a tu wszystko wysprzątane :) B się postarał ;-)

Kasia czyżby jakiś konkurs na FB ? Jesteś maniaczką konkursów :D Gratuluję deski :p:-)

Wróciłam po szkole i opalanku do domu a tu wszystko wysprzątane :) B się postarał ;-)

tak na FB ;P a konkuromaniaczka nie jestem :p bez przesady :D

co do solarium to tzreba nakladac je ale ja nigdy tego nie robie ale oczu tez nie otwieram ;] chociaz podobno przez powieki i tak przenikaja te promienie

reklama

ja okularkow nigdy nie zakladalam bo mnie denerwowaly te gumki, ale tam gdzie chodzilam mieli jeszcze tylko takie "lezki" co sie zaklada na oczy, to polecam.... niestety ale solarka na oczy za dobrze nie wplywa...

Do góry