reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Listopad 2009

Moj maluch to ksiazkowo przechodzi objawy roznych szczepionek czy chorob (np 3-dniowka). Własnie go powoli lapie goraczka po piatkowy szczepieniu, pielegniarka mowila ze moze sie pojawic a nie musi w 3 lub 5 dobie :((((((
Z takim rykiem nam zasnal i chyba odpadna nam sanki :(((( w kosciele za to byl grzeczny jak aniolek, siedzial w wozku cala msze

reklama
u nas wczoraj zasypalo, szybko pojechalam zmienic lysa opone :) zimno i na dworze i w domu. wydaje mi sie,ze mam jakiegos pecha do domow, bo co koleny wynajmuje to zimniejszy. a ten zimny,bo m jakies wywietrzniki w scianie (czyt kratki, 1 w kazdym pomieszczeniu) i z tego ciagnie,ze masakra. zakleic nie moge, bo strasza,ze wtedy centralne nie bedzie mialo ciagu i hmmm... spaliny? opary, niewiem co,ale bedzie mi sie zbierac w pokoju. i tak juz kupilam alarm na wykrywanie czadu, bo jestem panikara.
dzisiaj rano, jak zeszlam do salonu (bo centralne w scianie w salonie) to bylo tam cale 10 st C ! oczywiscie zaraz wlaczylam ogrzewanie i juz widze, jakie rachunki mi przyjda tej zimy :(((((

jutro szczepienie, nie znosze tego, szkoda mi dziecka :(

ide sie zbierac, trzeba na jakies zakupy wyskoczyc, bo mala nie ma juz szynki, i co ona bedzie teraz jadla? :)))))

pozdr

banana moze nie bedzie tak zle na tym szczepieniu, pawel nie plakaz tylko pisnal, ale ani jednej łezki nie uronil

za to wczoraj jak walnal sie glowa w podloge to troche poplakal

Edit: Udało nam sie zrobic wypad na sanki, bylo super!!!!
Sanki bomba i pchacz tez sie sprawdza, ciesze sie ze mnie na niego namowilyscie :))

cześć laseczki:-):-)
witam zimową porą ale zimno brrrrrrrr

oglądałyście mam talent ale lipa... powinien ten reggowiec czy jak to sie tam pisze wygrać
w ogóle uważam że dzieci nie powinny brać udziału w takich programach...

Martolinka
nie pokłóciłaś się przypadkiem z mężem bo wracaliśmy od teściów i na rmf-ie była dedykacja od Marty dla Mirka który siedzi obrażony obok w pokoju:-D:-D

banana moze nie bedzie tak zle na tym szczepieniu, pawel nie plakaz tylko pisnal, ale ani jednej łezki nie uronil

za to wczoraj jak walnal sie glowa w podloge to troche poplakal

Edit: Udało nam sie zrobic wypad na sanki, bylo super!!!!
Sanki bomba i pchacz tez sie sprawdza, ciesze sie ze mnie na niego namowilyscie :))

proszę linka, bo właśnie dziś jestem na etapie wybierania :) Dziękuję

reklama
Witajcie kochane!!!!
pojechałąm ztym pogryzieniem na pogotowie. Tam zastrzyk na tezec i antybiotyk . Zglosi sie do mnie sanepid i zostane zbadana na obecnosc wsceklizny:-( mam spuchnieta reke i boli... ech..
Aga nie nie poklociąłm sie :tak: maz dzis jest z mlodym a ja z siostra rozbijałam sie po miescie:-D wiec nawet nie bylo okazji:-D
jak minal Wam weekend?

Do góry