Pianistka
Szczesliwa mamusia!
Witamy oj u nas nocka znowu makabra częste pobudki i płacze, ale patrze rano a tu druga górna jedynka jest prawie na wierzchu. Masakra w przeciągu tygodnia Jaśkowi przebiły się 4 zębole a 5 jest w drodze. Na szczescie w dzień spi jako tako drugą drzemkę zaliczam z nim.
Oj Pathanka, wspolczucia. Z drugiej strony lepiej chyba, ze macie ciezki tydzien i od razu tyle zebow, niz mialby ci tak plakac po tygodniu oddzielnie, na kazdy zabek
Witam, to tu chyba powinnam była zacząć. Również jestem mamą listopadowa czytam to forum od bardzo dawna ale jakoś cięzko było zacząc sie udzielać, ale jak to mówią lepiej póżno niż wcale. Mam nadzieję że przyjmiecie mnie do waszego grona:-)
Witamy i zapraszamy kolejna mamusie
ale wysyp był w listopadzie 2009, a dziewczyny moderatorkiktóry miesiac najobfitszy byl w 2009 macie takie dane? ciekawosc mnie dopadła........
A moja miala byc w listopadzie, ale sie pospieszyla 7 tyg. i wyszla w pazdzierniku. Ja jednak wolalam juz zostac z wami (tu bylam w ciazy calej) niz skakac z kwiatka na kwiatek
Etna ja codziennie kąpię ale staram się taką dłuższą robić mu co drugi dzien. Sama nie lubię się moczyć w wannie za często a przecież ich skórka jest taka delikatna więc wymywanie flory osłaniającej jest nie za dobre.
.........
Eee tam, ja uwielbiam kapiel, moglabym czasem lezec pol godziny. Moi rodzice maja takie wkladane do wanny jaccuzzi, w tym to juz w ogole bym mogla godzine siedziec
A mala staram sie kapac co dzien, czasem jak juz jest mega marudna i jest pozno obmywam i przebieram bez kapieli.
Ide jakis obiadek kombinowac.
Naraska.