Pianistka
Szczesliwa mamusia!
hahah nona grosze oddam
tyle ile wzrostu masz
![]()
Oj Kasia kusisz ja, kusisz
Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
hahah nona grosze oddam
tyle ile wzrostu masz
![]()
widzę, że ma ząbki, nie gryzie Ci sutków? Ja nie karmię już 8 m-cy i kiedyś tak dałam małemu pierś, bo byłam ciekawa czy pamięta, ale on mnie w nią ugryzł :-(No i moja mam za swoje - drzemka od 18 do 19 poplacila tym, ze teraz mala lata mi po lozku i szuka czegokolwiek do zabawy, z przerwami na pustego cyca, ktorego podlapuje co kilka min. ot tak, dla rozrywki, cwaniara mala. Ciekawe o ktorej mi usnieO, wlasnie probowala zjesc okruszki z mojego talerzyka po kanapce
![]()
widzę, że ma ząbki, nie gryzie Ci sutków? Ja nie karmię już 8 m-cy i kiedyś tak dałam małemu pierś, bo byłam ciekawa czy pamięta, ale on mnie w nią ugryzł :-(........
ja tez , ja też!!!! troche większą (ale niedużo 36/38) zaraz się okaże,z ę co druga chce swoją suknie oddać, będziesz miała więcej ofert niz na allegroja od pocZatku powiedzialam ze ja kąpie Pawła a on usypia![]()
hehehe rocznicowy wrzesień![]()
hehe to na co czekacie)) suknie jak cos mam do sprzedania
![]()
wreszciie mam chwilę!!! dopiero skończyłam wycinać figury geometryczne grrrrrrr super zabawa :/
ja tez , ja też!!!! troche większą (ale niedużo 36/38) zaraz się okaże,z ę co druga chce swoją suknie oddać, będziesz miała więcej ofert niz na allegro![]()
Sluchaj Kasi, sluchajJeju troche wam zazdroszcze tych rocznic ślubu. My zyjemy na kocia łape, w sumie nie wiem czemu nie bierzemy ślubu. Czesto o tym rozmawiamy, ale jakoś nie wychodzi. Marzy mi sie biała suknia, wiele razy ogladam na allegro ;-) Troche sie obawiam ze im dluzej tak zyjemy tym trudniej bedzie sie zmobilizowac. My z moim N bedziemy mieli 12 pażdziernika 8 rocznice poznania.