reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Listopad 2009

reklama
No i moja mam za swoje - drzemka od 18 do 19 poplacila tym, ze teraz mala lata mi po lozku i szuka czegokolwiek do zabawy, z przerwami na pustego cyca, ktorego podlapuje co kilka min. ot tak, dla rozrywki, cwaniara mala. Ciekawe o ktorej mi usnie:) O, wlasnie probowala zjesc okruszki z mojego talerzyka po kanapce:)

No i moja mam za swoje - drzemka od 18 do 19 poplacila tym, ze teraz mala lata mi po lozku i szuka czegokolwiek do zabawy, z przerwami na pustego cyca, ktorego podlapuje co kilka min. ot tak, dla rozrywki, cwaniara mala. Ciekawe o ktorej mi usnie:) O, wlasnie probowala zjesc okruszki z mojego talerzyka po kanapce:)
widzę, że ma ząbki, nie gryzie Ci sutków? Ja nie karmię już 8 m-cy i kiedyś tak dałam małemu pierś, bo byłam ciekawa czy pamięta, ale on mnie w nią ugryzł :-(

i zamówiłam kuriera, dwa kartony po 12 kg w sumie za 34.60 :-) jutro u mnie po to będzie między 11, a 18 :-) ze strony Eurokurier przez DHL ekspres.
Dziękuję za pomoc! :*:*:* Dobranoc, kolorowych snów i do jutra :-)

widzę, że ma ząbki, nie gryzie Ci sutków? Ja nie karmię już 8 m-cy i kiedyś tak dałam małemu pierś, bo byłam ciekawa czy pamięta, ale on mnie w nią ugryzł :-(........

Heh, je ladnie i nie gryzie poki co, choc dwa razy mnie kasnela ot tak sobie, dla zabawy, na moje ''auuuu'' zareagowala powtorka.
Chyba jestem tu dzis ostatnia, chyba ze sa jakies inne nocne marki?:)

ja tez jestem. chociaz powinnam juz isc, bo wczoraj w nocy, a wlasciwie dzisiaj rano, obudzila sie o 4.30 pohasac :/ i tak do 6.00. niewiem, jakim cudem nie zasnelam, bo ledwo oczy moglam otworztc i boje sie,ze dzis bedzie powtorka. poza tym gorne jedynki chyba ida, bo ma bardzo dziaselka opuchniete i troche marudzi. rano dostala ibuprom, a wieczorem paracetamol w czopku i od razu lepiej

wreszciie mam chwilę!!! dopiero skończyłam wycinać figury geometryczne grrrrrrr super zabawa :/

ja od pocZatku powiedzialam ze ja kąpie Pawła a on usypia :)

hehehe rocznicowy wrzesień :)

hehe to na co czekacie :))) suknie jak cos mam do sprzedania ;)
ja tez , ja też!!!! troche większą (ale niedużo 36/38) zaraz się okaże,z ę co druga chce swoją suknie oddać, będziesz miała więcej ofert niz na allegro :D

wreszciie mam chwilę!!! dopiero skończyłam wycinać figury geometryczne grrrrrrr super zabawa :/

ja tez , ja też!!!! troche większą (ale niedużo 36/38) zaraz się okaże,z ę co druga chce swoją suknie oddać, będziesz miała więcej ofert niz na allegro :D

Ojej, ale mialas zabawe:)
Kilolku, gdzie robilas to zdjecie chlopcow co masz w sygnaturze? Ja mam podobne malej vintage photo:)
Moja suknie mama sprzedala, bo zajmowala pol szafy i tylko tato narzekal:) mama oddala do salonu i tam od razu sprzedali.

reklama
Jeju troche wam zazdroszcze tych rocznic ślubu. My zyjemy na kocia łape, w sumie nie wiem czemu nie bierzemy ślubu. Czesto o tym rozmawiamy, ale jakoś nie wychodzi. Marzy mi sie biała suknia, wiele razy ogladam na allegro ;-) Troche sie obawiam ze im dluzej tak zyjemy tym trudniej bedzie sie zmobilizowac. My z moim N bedziemy mieli 12 pażdziernika 8 rocznice poznania.
Sluchaj Kasi, sluchaj ;) hehehe
Nie jest tak zle sie zmobilizowac, jak sie moze wydawac ;)
My wzielismy slub po prawie 9 latach zycia na kocia łape ;) Tez wczesniej temat sie pojawiał, suknie dawno mialam zaplanowana (chociaz ostatecznie mialam inna bo w tamta bym sie nie zmiescila ;)
Pzdr!

Do góry