reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Listopad 2009

reklama
zegnam sie na tydzien:) ide na odwyk a tym samym bede napastowac kazika dolnego:) brak internetu, jupi! wakacje nadchodze!

komu lepiej :)))
udanego wypoczynku i udanego odwyku hihi

Mysmy wstali z Pawełkiem i nie ma mamy pomyslu na dzień dzisiejszy
narazie leniu****emy w lozku
pawel meczy nocnik, mama pije kawe
co by tu zrobic na obiad

zegnam sie na tydzien:) ide na odwyk a tym samym bede napastowac kazika dolnego:) brak internetu, jupi! wakacje nadchodze!

Takiej to dobrze :D Mi nakazano powrócić na bb i odwyk się nie powiódł ;) ale dystansu nabrałam, nie ma co :D

a ja sie zdołowalam bo nie wiem co z moim wyjazdem nad morze ;( konie mechaniczke odmawiaja posłuszeństwa !! ;(

:( kopnij te konie w d... , może ruszą :D

reklama
Ja dzis 1 raz wybieram sie do miasta z mała w nosidełku. Chusta by sie przydala bo nie wiem jak moje plecy i moje sloneczko to wytrzyma. Wózka nie mam, pojedziemy autobusem i moze wrócimy na 4-kołach. Mam nadzieje ze cos upoluje ;-) (czyt wózek)

Do góry