Aga tak, wracam jednak. Nie chciałam , ale jednak się zdecydowałam, bo po wychowawczym byc może nie będę miała do czego wrócić
Dziewczyny jak najlepiej wyruszyć?[/U]
Wieczorem ok. 20 - dzieci zasną i zjeżdżamy na 24 do znajomych - i tu już głośno, dzieci się pobudzą i będzie problem.
Nad ranem ok 4 - zerwać dzieci z łóżek przerzucić do auta i tam dośpią, na 8 jesteśmy u znajomych.
Czy popołudniu, koło 17, na wieczór zjeżdżamy i kładziemy dzieci spać do łóżek.
A się upiera na 17, ale ja przekonana nie jestem...
Heh, poradzisz sobie, Asia jest elastyczna w jedzeniu i dacie rade... a opiekunka to jakas znajoma?
No i ja tez mysle, ze najlepiej wyruszyc o 4, dziecio dospia w podrozy i caly dzien przed wami, w normalnym rytmie
Aniu .............. <AniaSM> i inne ... <po nickach ine wiem ktoora to Ania ;;PP >
w dniu imienin <mam nadzieje ze dzis obchodzisz >
Duzooooooooooooo szczęścia i radości duzo dzieci i pieniedzy :********
Ja tez Anna, dziekuje wiec za wczorajsze zyczenia
dzięki Kasiu
z racji imienin poszłam do fryzjera i zrobiłam balejaż i grzywkę , a mój D chodzi teraz za mną i mówi gdzie ty masz ten balejaż przecież nie widać pasemek , hehehe
Haha, bo jakbys sie z blondu zrobila na czern albo na odwrot to by bylo widac
efekt jest........ uwaga....... dotknal nowego stanika famfary!!!! i tyle
My mielismy dzisiaj pielgrzymke na śniadanie jakies 30 pare osob, szał w trampkach, kanapki, ciasta, kawy itp...... ale było bardz sympatycznie w ciagu 2 godz udalo sie dom do ładu doprowadzic
No to juz cos
teraz tylko pozostalo przekonac go, zeby dotknal piersi
hehehe
Podziwiam za goscinnosc, widac ze dobra z ciebie kobita
Czesc Dziewczyny.
Ja na chwileczke wpadam przypomniec o swoim istnieniu. od 2 tyg. jestesmy juz na swoim ale dalej nie posiadam internetu wiec na bb wchodze bardzo bardzo sporadycznie bo po prostu nie mam czasu przyjezdzac do mamy.
Klaudzia, ja nie w temacie, kupiliscie mieszkanie? Super
100 lat dla Olivierka.
No i udanych wakacji w Polsce
U nas kolejna noc w ruchu, mala znow po calym lozku szalala, jest wietrznie, 17 st., dzien jak codzien
Mala drzemie, a ja przegladam bb
Dziewczyny - kucharki, dajcie jakis pomysl za
obiad z makaronem ryzowym, moze jakas zapiekanka? Bo kupilam, ale opcja spaghetti jakos nie przemawia