reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Listopad 2009

reklama
KOBIETY.gif

KOBIETY!!!pamietajcie,ze warstwa kurzu chroni meble....Dom jest ładniejszy jesli mozna napisac palcem na meblach "kocham Cię".Ja pracowałam 8 godzin jak nadchodził weekend zeby doprowadzic wszystko do perfekcji"w razieja jakby ktos przyszedł".
W koncu zrozumiałam ,"że nikt nie przychodził", dlatego ,że wszyscy żyli swoim zyciem, dobrze sie bawiąc!!!!!
Obecnie jak ktos przychodzi nie mam potzreby tłumaczenia się z tego jak wyglada mój dom, sa bardziej zainteresowani tym co ciekawego robiłam, jak spedzam swoje zycie....w przypadku jakbys sie nie zorientowała...ŻYCIE JEST KRÓTKIE -CIESZ SIĘ ŻYCIEM!!!!!Sprzataj jak jest taka potrzeba!
...byłoby lepiej namalowac obraz, napisac list, przygotowac cos słodkiego, zasadzic kwiat......albo.... zastanowic sie nad róznicą pomiędzy czasownikami:
CHCIEC i MUSIEĆ....
Sprzataj jak jest taka potrzeba....ale pamietaj ,ze czasu jest niewiele...
Sa plaże i morza do pływania, góry do zdobycia, rzeki do przepłyniecia, piwko do wypicia, muzyka do odsłuchania, ksiazki do przeczytania, przyjaciele do kochania i zycie do przezycia....
Sprzataj jak jest taka potrzeba...ale.....
Na zewnatrz jest ŚWIAT, promienie słonca na twarzy....wiatr we włosach...padajacy snieg......ten dzień się nie wróci....
Sprzataj jak jest taka potrzeba.....ale...
pamietaj, ze nadejdzie starosc i nie bedzie tak jak teraz....
i jak nadejdzie Twój czas zamienisz sie w proch....

.......przeslij wszystkich wspaniałym kobietom w Twoim zyciu
icon_smile.gif
....ja juz to zrobiłam

a ja i tak wole sprzatac na bierzaco....bo inaczej doprowadzic wszystko do ladu...poza tym mam lekko spaczony charakter i nie umniem usiasci sie zrelaksowac jak jest balagan....ale fajny tekst.....

dziukna a tak z ciekawosci to co odpowiedzialas Julce? :-)

Że niestety nie znam się na samochodach ;-) wiesz, wolałam jej z błędu nie wyprowadzać bo by się zaczęło sto pytań do :szok: a ona i tak jest mooocno do przodu, bo wczoraj podsłuchałam jak do siebie mówiła i było to coś takiego: "Cześć, jakie buty dziś ubierasz?; a wiesz takie na obcasach; na tych srebrnych? no fajne są, ja zakładam te; a Twój chłopak tez będzie?; tak i mnie pocałuje" Hmm nie wiem czy to normalne monologi 5-latki :szok:
Byłyśmy ostatnio w sklepie i powiedziala ze chce stringi takie jak ma mama i stanelo w koncu na dzieciecych majteczkach ale z koronka i kokardka...

katrenki co za problem... wsiadamy w smoloty i lecimy ... ihihih

tak wogóle to zasnąć do 3 chyba wczoraj nie mogłam.,.... a wstałam z małą o 10.30:zawstydzona/y:
o 10.30 ??????????? skąd ty wzielas to dziecko SZCZESCIARA

Że niestety nie znam się na samochodach ;-) wiesz, wolałam jej z błędu nie wyprowadzać bo by się zaczęło sto pytań do :szok: a ona i tak jest mooocno do przodu, bo wczoraj podsłuchałam jak do siebie mówiła i było to coś takiego: "Cześć, jakie buty dziś ubierasz?; a wiesz takie na obcasach; na tych srebrnych? no fajne są, ja zakładam te; a Twój chłopak tez będzie?; tak i mnie pocałuje" Hmm nie wiem czy to normalne monologi 5-latki :szok:
Byłyśmy ostatnio w sklepie i powiedziala ze chce stringi takie jak ma mama i stanelo w koncu na dzieciecych majteczkach ale z koronka i kokardka...
dziunka dziewczyna ci dorasta, ja pamietam jak mialam kena i barbi i sie calowali i spali razem w jednym lozku, tak jak mama i tata. I nie wypaczylo to mojej psychiki (chyba:-D). Ja na stringi odpowiedzialabym ze one dla malych dziewczyek sie nie wygodne i nie ma takich ,malych rozmiarow i ze jak bedzie wieksza i np pojdzie do gimnazjum to kupicie jakies ladne.
Jeszcze troche i bedziesz kupowac staniki tzw zerowki ktore sie nosi dla samej zasady noszenia :)
Ejjjj ja tez chce core??? ja to bede mogla kupic jedynie bokserki i krawat

no to pieknie :-)

ja też wolę na bierząco sprzątać... bo późiej cały dzięń spędzić...to nie dla mnie
ja chcę mieć czysto zawsze
a zresztą do mnie nie tylko w weekend przychodzą...
co grsza w weekendy to wszyscy pracują:szok::-D bo miasteczko turystyczne mamy więc pełno ludu się zjeżdża na weekendy...

....
Sprzataj jak jest taka potrzeba.....
Dziunka zajebisty tekst :) i tak jak podkreśliłam kiedy trzeba ... czyli przy dziecku takim malym co wiekszosc dnia na ziemi spedza oznacza ze cały czas Hhahahaha :)))

Dziunka Twoja Julka jest super !!!! :D bedzie niezła partia dla Kubusia Kilolkowego :))))))))))))))))))) uwielbiam czytac jak o niej piszesz i te mądrości 5-latki :)

Ostatnia edycja:
Dziunka normalne moja Majka tez ciagle o chlopakach gada ze zaraz jakis przyjdzie,bierze tel i udaje ze gada z chlopakiem..i ze jak przyjdzie beda sie calowac i takie tam...malowanie jest na porzadku dziennym a jest mlodsza od Twojej Julki:-)o cyckach tez czesto mowi ze ona ma male ale jej urosna itp

reklama
Do góry