reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Listopad 2009

Royanna brak słów noramlnie... to smutne.

Etna przed Wami dzis zanurzanie najpierw do oczek , potem już całość :) TRZYMAM KCIUKI :-)

ANTEK DZIĘKUJE E-CIOTECZKOM ZA ZYCZENIA:cool:
dzieki :)))))))
na basenie suuuuuuuper!!!!
maly zadowolony a to najwazniejsze, usmiech od ucha do ucha i jakis taki nie zmeczony dzisiaj, a szalal. Tak jak napisalas, bylismy dzisiaaj pod woda. Na raz do buzi na dwa za nosek za trzecim razem caly do wody i jaki szczesliwy (a stara matka serce na wieszchu)

reklama
Kasiula, trzymam kciuki za pomyslne przeprowadzanie badań.

Kilolek, jak ty funkcjonujesz? Podziwiam.

:-D:-D:-D:-D:-D:-D:-D:-D:-D:-D
eee nooo jako tako. Wczoraj np weszłam o 7,30 do pracy i powiedzialam wszystkim na portierni "do widzenia" :eek: myslę, ze to mówi wszystko...

Kilolku, ja bym była za różnymi badaniami, przede wszystkim usg - nic nie zaszkodzi a może pomoże (tfu, tfu).

Ty nic nie mów, bo to samo pomyślałam miesiąc temu :O ja dziś jeszcze bez okresu ale dziwnie sie czuje wiec moze dopadnie :)
kurcze, no już nie wiem. Bylam dziś u lekarki. Dala tylko skierowanie na posiew kału i to wszystko. Prywatnie zrobić te badania mnie nie stać :-( spróbuję się dostac do jednego bardzo dobrego pediatry ze szpitala ale będzie trudno. Zobaczymy co on powie

no to ja nie jestem stadnym stworzeniem :( bo moja @ już dawno za mną, ale ja tak naprawdę to chyba od porodu takiej prawdziwej nie dostałam, coś tam lekko plamiłam 2 tygodnie po tym ja skończyłam karmić piersią, ale trwało to nie dłużej jak 5 dni i było tyle tego co by kotek napłakał. Od stycznia biorę tabletki antywłamaniowe i moje @ trwają 2-3 dni i są bardzo skąpe.

Kilolku może On Ci się nie najada przed snem i dlatego tak Cię męczy w nocy? Bo Ty karmisz piersią? Spróbuj mu dać kaszkę, którą ja robię na mleku modyfikowanym z Nestle "zdrowy brzuszek" Kaszka z 5 zbóż z lipą, są w niej witaminy, żelazo, poprawia trawienie, Patryk po niej rano wali mega kupę bez problemu. To jest kaszka na dobranoc :-) dłużej po niej śpi, bo pewnie jest bardziej syta.
Miłej pracy i trzymaj się mamuśka :-) jutro będzie lepiej!
pisałam już na innych watkach, ze jego się NIE DA dokarmić żadnym sposobem

Ha! Kto pierwszy dostal , przyznac sie, i rozsiewa zaraze???
ja dostalam w poniedzialek

to chyba ja.. przyznam się bez bicia..
data 13.05:-p
ha! Ja dopiero 17!

jednak Kilolek ;P haha
nie prawda!!!! Już kilka osób mialo!

:-D:-D:-D:-D:-D:-D:-D:-D:-D:-D:-D:-D:-D:-D:-D

a prosze bardzo :cool2::cool2::cool2:
a ja mam taka nadzieje, ze jak pojde do pracy to ktos moze je troche przejmie, a mowisz ze nie mam sie ludzic:confused::confused::confused:
Nie łódź sie kochana!!! I siedź w domu ile się da

STO LAT dla jubilatów

A ja się pochwalę, ze dziś mija 15 lat jak jestem z moim mężem!

wiecie co ja juz wariuje ... :| wydaje mi sie dzis ze Paweł nie słyszy :( i teraz czasem robi tak ze jak zwykle gadal babababab to teraz ustami macha a nie mowi nic :( ze głosu nie wydaje ... bosh sama se pewnie wmawiam :(

wiecie co ja juz wariuje ... :| wydaje mi sie dzis ze Paweł nie słyszy :( i teraz czasem robi tak ze jak zwykle gadal babababab to teraz ustami macha a nie mowi nic :( ze głosu nie wydaje ... bosh sama se pewnie wmawiam :(
wmawiasz, wmawiasz!!! dobrze,ze zdajesz sobie sprawę ;)
nic mu na pewno nie jest

Kasia nie panikuj. i to wcale nie znaczy ze jak dziecko nie slyszy to nie mowi. Mam kolezanke glochoniema i jej brat tez gluchy - za to nawija na okraglo, po swojemu co prawda ale glosno i donosnie. I nie wkrecaj sobie nic, bo pare dni temu o tym nie wiedzialas i bylo ok :p nic jeszcze nie jest przesadzone, poza tym on NIEDOSLYSZY a nie NIE SLYSZY

Kasiula a jak te ostatnie badania (te co musiał spać?) - juz znalazlam!

w ogóle to chodźcie na chata. 3 dni mnie nie bylo a tu nie dość, ze nikt nie zauwazyl to jeszcze nikt nie czeka ;)

Ostatnia edycja:
O kurcze ale Wy piszecie, normalnie nie daje rady nadrobic.

Kamcia - mi sie wydaje ze jak zajdziesz w ciąże i urodzisz drugiego dzidziusia to mleko sie przestawi na to drugie dziecko i normalnie po porodzie bedzie leciec siara a po kilku tygodniach mleko dojrzale, czyli takie jak teraz. Tak kiedys czytalam. Napewno mleko sie zmienai jak sie zachodzi w ciaze. Ja jak zaszlam w ciaze to jeszcze karmiłam Zuzie i ona sama sie odstwila, popiła troszke i mowiła "bleee". Pozatym jest jeszcze jedna sprawa, ja jak tylko Zuzia sie dossala to odrazu odczuwalam lekkie skórcze w brzuchu, nie mocne ale bałam sie i jak najszybciej ja odstawilam, co nie bylo trudne bo mleko bylo "ble" a zamiast cyca byla butla i przytulaski.

reklama
Kasiula a jak te ostatnie badania (te co musiał spać?) - juz znalazlam!

w ogóle to chodźcie na chata. 3 dni mnie nie bylo a tu nie dość, ze nikt nie zauwazyl to jeszcze nikt nie czeka ;)

mi nie dziala ,D wszystko przewalił w kompie i *****....jutro mu nie popuszczę...cycmen się budzi...dobranoc ,do jutra :-)

Do góry