ojej a co się stało??
będziesz miała gips???
nie gips nie bo nie poszlam do lekarza... cos mi tam nie weszlo chyba bo wkladajac wozek do auta mi gruchnelo i ogromny bol do dzisiaj mam
Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
ojej a co się stało??
będziesz miała gips???
to całe szczęścienie gips nie bo nie poszlam do lekarza... cos mi tam nie weszlo chyba bo wkladajac wozek do auta mi gruchnelo i ogromny bol do dzisiaj mamech zaraz sie chyba rozpadne
![]()
ja iestety tez na slodycze sie kuszę czasem:-( ale staram się ograniczać
Ja mam doła, bo mój Kuba się do przedszkola nie dostał :-( jest 58 na liście rrezerwowej. Nie ma najmniejszych szans. Do samych 3-latków nie dostało sie ponad 100 osób tylko w tym jednym przedszkolu
ja iestety tez na slodycze sie kuszę czasem:-( ale staram się ograniczać
Ja mam doła, bo mój Kuba się do przedszkola nie dostał :-( jest 58 na liście rrezerwowej. Nie ma najmniejszych szans. Do samych 3-latków nie dostało sie ponad 100 osób tylko w tym jednym przedszkolu
co za babsko!W niedziele odwiedziala mnie moja babcia z dziadkiem i moi rodzice. Sama namawialam babcie na wityte a potem szybko zalowalam.
Dowiedzialam sie, ze
1) Alankowi brak krzepy, bo powinnam juz mu wprpwadzac pokarmy bo cyc za malo(szybko powiedzialam co o tym mysle),
2) ze blady bo z nim nie wychodze(a ja wychodze, a blady bo taki jego urok-po mamusi ;-) ),
3) ze krzywy, bo trzyma glowke w jedna strone(moja babcia chyba juz slepa, bo Alanowi glowa chodzi na wszystkie strony. Owszem byl maly problem z nia, ale na poczatku lutego, jak mial 3miesiace!),
4) ze slaby, bo glowke slabo trzyma...ale ze sam juz siada to nie widziala ;-),
5) ze spaniem to tak nie moze byc! Jak go nareszcie ochrzcimy to nie bedzie problemu(bo dopiero bedziemy chrzcic 28maja, bo moj brat co ma Alana trzymac do chrztu przyleci wtedy z Irlandii, i moja kuzynka co ma byc chrzestna bedzie miala akurat wolne. Wczesniej nie mozna bylo znalezc terminu co pasowalby im oboje, bo brat za granica a kuzynka na statku plywa i co 2 tyg schodzi na lad)
Acha, i moja babcia inaczej do maluszka nie mowi jak maly albo Lalanek. Jak Macius uslyszal tego "lalanka" to pobiegl pedem do babci i klocil sie zawziecie, ze jego brat to nie zaden lalanek tylko Alanek! Ze tak ma na imie. Babcia probowala sie tlumaczyc, ze on taki ladny jak laleczka dlatego to lalanek, a maciek az furii dostawal
Ale bronil brata
Tak jak widzicie, moje dziecko jest jakies "niedorobione" wg babci
A w dodoatku, moja babcia Alanka pierwszy raz widziala w lutym, teraz drugi raz, a ostatnio przy mojej mamie tlumaczyla swojej znajomej, ze on juz wychowala swoje dzieci i wnuki, a teraz wychowuje prawnukiBrak slow...
Nie ma jak rodzina;-)
Dziękuję Ci bardzo za głosMadziek głosik oddany :-) powiedz jak zdrowie Twojego maluszka ??Bo ja nie zawsze na bieżąco...