reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Listopad 2009

reklama
a ja zawsze chciałam mieć dwójkę....chociaż niekiedy niezły sajgon jest jak muszę ogarnąć sama moją dwójeczkę:-)ale .... wszystko wynagradzają mi moje dzieci:-):-):-)

mam pytanie do mam, które mają buzzy.....jak się sprawują podczas jazdy na nierównym terenie:confused::confused::confused:chodzi mi o krzywe chodniki, jakieś błotko:dry:
Aktualnie szukam spacerówki i nie powiem, podoba mi się, ale właśnie potrzebuję wózka nie tylko na idealne warunki

dziunka to wyjdą cię tyle chrzciny co mnie w domu tylko więcej jedzenia i z plackami. Ale za to bez wody, gazu, prądu i alkoholu.
u nas 20-25 osób

a ja zawsze chciałam mieć dwójkę....chociaż niekiedy niezły sajgon jest jak muszę ogarnąć sama moją dwójeczkę:-)ale .... wszystko wynagradzają mi moje dzieci:-):-):-)

mam pytanie do mam, które mają buzzy.....jak się sprawują podczas jazdy na nierównym terenie:confused::confused::confused:chodzi mi o krzywe chodniki, jakieś błotko:dry:
Aktualnie szukam spacerówki i nie powiem, podoba mi się, ale właśnie potrzebuję wózka nie tylko na idealne warunki

mają małe to przednie kółko, więc nie jest idealnie, chociaż można dokupić terenowe i wtedy będzie zapewne git :tak:... ale za to świetnie się sprawdza na ostrych zakrętach... np w domu jest idealny :-p potrafi zawrócić w miejscu...

hejka, my tez już dzisiaj spacerek zaliczyłyśmy, wprawdzie krótki bo ok 40 min ale zawsze coś:tak::tak: strasznie wiało, a i zadużo dróg przejezdnych nie było, ale dałyśmy radę, jedak może ten X-lander i ciężki ale w takich warunkach sprawdza się idelanie :tak::tak: jednak duze pompowane koła sa bezcenne hehhehno

to sobie posiedziałam juz mi się "Głodzilla" obudziła ;-)

Dziunka i tym własnie sposobem u mnie chrzciny znow na 35 osób.
Poprzednim razem mimo, ze w domu to i tak wydałam 1000zł nażarcie :wściekła/y:ale fakt, że żarcia było full

Ja dzisiaj byłam na spacerku 2 godzinki, cieplutko, akurat nie śnieżyło, ale oczywiście nie odśnieżone :wściekła/y::wściekła/y:masakra jakaś

reklama
Do góry