_Roszpunka_
szczęśliwa mamusia :)
niunians zauważyłaś żee już z wszystkich brzuchatek tylko w sumie ja Ty i Klaudzia tu zaglądamy tylko
reszta albo porodziła albo pozapominały...
Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
na dzisiaj mam termin ale póki co od czasu do czasu boli mnie brzuch jak na @ a mały tak wariuje że ledwo żyje , w nocy to do 2 siedze dopóki się nie uspokoi bo inaczej nie mogę spaćniunians zauważyłaś żee już z wszystkich brzuchatek tylko w sumie ja Ty i Klaudzia tu zaglądamy tylko
niunians zauważyłaś żee już z wszystkich brzuchatek tylko w sumie ja Ty i Klaudzia tu zaglądamy tylko
oj faktycznie faktycznieja tez zagladam ale nie mam weny do pisania..dzis to sie normalnie poryczalam, troche dola zalapalam tym przenoszeniem lekkim..:-(
mnie też dzisiaj boli.... więc może moderatoki będą rodzić razem... haha..ajjj.... malo nas juz, malo.... straszna presja hehe
Boli mnie caly dzien brzuch na @ i krzyze... oby cos z tego wyszlo bo sie chyba wku****
po raz pierwszy w zyciu kiedy cos mnie boli... chce zeby bolalo bardziej