reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Listopad 2009

Eff_k - czesc, podziwiam, ze tyle wytrzymałas milcząc :tak:wstaw sobie suwaczek:tak:
Właśnie -na kiedy Eff-_k masz termin?:-)
:) nie chce zapeszać w tej końcówce, ale sama jestem zdziwiona moim dobrym samopoczuciem, tak sobie myślę, ze to nagroda za męczarnie jakie przechodziłam na samym początku. Mam nadzieję, ze poród przebiegnie bez komplikacji i nie bedzie pokutą ;) ;)
Będzie na pewno wszystko ok:-):tak::tak::-)

A ja dziś szaleję - może coś wyszaleję..:-D
Umyłam okno w gościnnym pokoju, bez firanek, ale co tam;-), posprzątałam mieszkanko, upiekłam mężusiowi placek ze śliwkami i zrobiłam pranie - teraz czekam na efekty:-D:-D

reklama
maxweel może wezmę przykład z Ciebie,i zabiorę się za jakąś robotę...bo ja dziś dzień lenia mam totalny...z wyrka przed 10 się wygramoliłam..

Ciekawe co u Nataluni, Martolinki, Dziubaska i Dziunki..trochę się ich nazbierało:szok::szok:
No bardzo ciekawe.:tak: Może juz tula swoje Maleństwa.
Z tych przeterminowanych chyba sama zostałam :zawstydzona/y: córcia wychodź! bo aż wstyd:zawstydzona/y:

czytałyście? Mąż Nataluni napisał. Rozwarcie ma na 1 cm i stoi w miejscu. Skurcze bardzo bolesne.
Trzymajmy kciuki.

Ostatnia edycja:
Mamulica, strasznie przejelam sie historia twojego meza i ciagle mysle o waszej trojce. Daj nam znac jak poszla operacja meza i jak sie czujecie. W myslach trzymam kciuki, by wszystko bylo dobrze a rekonwalescencja przebiegala szybko w domowym ciepelku.

No bardzo ciekawe.:tak: Może juz tula swoje Maleństwa.
Z tych przeterminowanych chyba sama zostałam :zawstydzona/y: córcia wychodź! bo aż wstyd:zawstydzona/y:

czytałyście? Mąż Nataluni napisał. Rozwarcie ma na 1 cm i stoi w miejscu. Skurcze bardzo bolesne.
Trzymajmy kciuki.
Widzisz, zapomniałam o Tobie Butterfly - a Ty tez przecież po terminie..:-(

Biedna Natalunia - 1 cm, a się nacierpi jeszcze..:-:)-(
Dziubasek ma już bóle krzyżowe... nie wiem czy zwiększyło się jej rozwarcie z tych 4 cm, ale nie chcę jej przeszkadzać kolejnymi pytaniami, w sumie jest mocno zajęta :-D:-D
W sumie masz rację:-D:-D

reklama
spoko spoko i ja sie dolaczam do czekajacych:cool: termin na 21.11 i cisza, nie ma problemu dotrzymam wam towarzystwa:cool2:

Klaudzia spokojnie, ja mam termin na 22.11 a rozwarcia 0 szyjka sie nie skrociła!!:wściekła/y:W poniedziałek mam wizyte u gina i albo przenoszę i przypuszczam że sporo bo gin mi powiedział że nie zapowiada się tu na szybkie rozwiązanie, albo czeka mnie cesarka. Już sama nie wiem co bym wolała...:-(

Do góry