reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Listopad 2009

A chciałam pisać, że trzymam kciuki za Madzie!!!

Kasiiula - powodzenia dzisiaj :-)

Gie-oska - oj dobrze naszym maluchom w brzuchach, skoro nie spieszą się jeszcze na świat ;-)

Dziewczyny, na mnie sex działa super esktra skurczowo i jakoś mi sie odechciało po ostatnim... w ciągu 2 godzin dostałam skurczów i później wszystko się uspokoiło. Pozostają schody, sutki i wino :-p
oj Madzia poleciala jak burza:-)tylko pozazdroscic:-)masz racje naszym maluchom jest za dobrze u nas:-)I jeszcze taka obrydliwa pogoda dzis blee...ja musze tego sexu dzis sprobowac bo masaz brodawek na mnie nie dziala,schody tez nie dzialaja:-(

reklama
Ja się wyspałam :-) Na dodatek wstałam przed budzikiem jeszcze :tak:

U mnie od rana cisza: trochę pobolało rano i teraz tylko brzuszek twardnieje, ale to norma. Wczoraj gorzej się czułam... A dzisiaj spokój. ale może moja gin coś ruszy - mam wizytę o 18.30 dzisiaj :):-)

Nie przejmuj się kochana:-) ja też wszystko już wypróbowałam i jakoś nic niestaty nie działa... W sumie to masz jeszcze troszkę czasu do porodu:tak:
W sumie masz rację:-), ale jestem typem niecierpliwym;-)..a dzidzia chyba bedzie miała flegmę po tatusiu:-D:-D..
Dziewczyny, na mnie sex działa super esktra skurczowo i jakoś mi sie odechciało po ostatnim... w ciągu 2 godzin dostałam skurczów i później wszystko się uspokoiło. Pozostają schody, sutki i wino :-p
Sutki i wino?:confused2: Natalunia, to jaka metoda z nimi?:-)
oj Madzia poleciala jak burza:-)tylko pozazdroscic:-)masz racje naszym maluchom jest za dobrze u nas:-)I jeszcze taka obrydliwa pogoda dzis blee...ja musze tego sexu dzis sprobowac bo masaz brodawek na mnie nie dziala,schody tez nie dzialaja:-(
Maluchy chyba czują, że na dworze jest zimno, brzydko i w ogóle,więc strajkują:-D

Najgorsze teraz dla mnie jest to, żeby znowu falstartu nie było. Dlatego cierpliwie czekam. Dolegliwości mam od momentu odstawienia tabletek, ale jakoś poza delikatnymi skurczami i innymi dolegliwościami przepowiadającymi poród - nic się nie dzieje. No, może w ciągu ostatnich 2 tygodni piersi mi rosną (w końcu :-)) i mam rozstępy, z których cieszę się jak glupia! (noszę ledwo 75A)

witam dziewcyny jeszcze nie zdązłam wszystkiego przeczytac ale mam nadzieje ze w wolnych chwilach to nadrobie-choc swiat przewrócił sie do góry nogami odkąd mam swoje sczęscie na świecie... pozdrawiam Was... reszta na innych postach.... aha suwaczek juz zmienic musze :-)

witam dziewcyny jeszcze nie zdązłam wszystkiego przeczytac ale mam nadzieje ze w wolnych chwilach to nadrobie-choc swiat przewrócił sie do góry nogami odkąd mam swoje sczęscie na świecie... pozdrawiam Was... reszta na innych postach.... aha suwaczek juz zmienic musze :-)
Cześć mamuśku:-):-)..i wyprzedziłaś mnie o taki szmat czasu, jak mogłaś??:-:)-):-)..nie no, fajnie, że możesz już swoją kruszynkę tulić w ramionach..Moja jeszcze się grzeje w swoim M1:-D:-:)-(..

reklama
Witam wszystkich :-) Widze ze cos sie tutaj ruszylo od ranka :-D super,czekamy na nowe wieci. Moj maly powinien sie dzisiaj pojawic ale nic na to nie wskazuje wiec dolacze do przeterminowanych..jutro:-p a teraz zbieram sie do poloznej,moze jak mnie wygniecie to jednak cos sie zacznie dziac :sorry:

Do góry