reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Listopad 2009

A chciałam pisać, że trzymam kciuki za Madzie!!!

Kasiiula - powodzenia dzisiaj :-)

Gie-oska - oj dobrze naszym maluchom w brzuchach, skoro nie spieszą się jeszcze na świat ;-)

Dziewczyny, na mnie sex działa super esktra skurczowo i jakoś mi sie odechciało po ostatnim... w ciągu 2 godzin dostałam skurczów i później wszystko się uspokoiło. Pozostają schody, sutki i wino :-p
oj Madzia poleciala jak burza:-)tylko pozazdroscic:-)masz racje naszym maluchom jest za dobrze u nas:-)I jeszcze taka obrydliwa pogoda dzis blee...ja musze tego sexu dzis sprobowac bo masaz brodawek na mnie nie dziala,schody tez nie dzialaja:-(

reklama
Ja się wyspałam :-) Na dodatek wstałam przed budzikiem jeszcze :tak:

U mnie od rana cisza: trochę pobolało rano i teraz tylko brzuszek twardnieje, ale to norma. Wczoraj gorzej się czułam... A dzisiaj spokój. ale może moja gin coś ruszy - mam wizytę o 18.30 dzisiaj :):-)

Nie przejmuj się kochana:-) ja też wszystko już wypróbowałam i jakoś nic niestaty nie działa... W sumie to masz jeszcze troszkę czasu do porodu:tak:
W sumie masz rację:-), ale jestem typem niecierpliwym;-)..a dzidzia chyba bedzie miała flegmę po tatusiu:-D:-D..
Dziewczyny, na mnie sex działa super esktra skurczowo i jakoś mi sie odechciało po ostatnim... w ciągu 2 godzin dostałam skurczów i później wszystko się uspokoiło. Pozostają schody, sutki i wino :-p
Sutki i wino?:confused2: Natalunia, to jaka metoda z nimi?:-)
oj Madzia poleciala jak burza:-)tylko pozazdroscic:-)masz racje naszym maluchom jest za dobrze u nas:-)I jeszcze taka obrydliwa pogoda dzis blee...ja musze tego sexu dzis sprobowac bo masaz brodawek na mnie nie dziala,schody tez nie dzialaja:-(
Maluchy chyba czują, że na dworze jest zimno, brzydko i w ogóle,więc strajkują:-D

Najgorsze teraz dla mnie jest to, żeby znowu falstartu nie było. Dlatego cierpliwie czekam. Dolegliwości mam od momentu odstawienia tabletek, ale jakoś poza delikatnymi skurczami i innymi dolegliwościami przepowiadającymi poród - nic się nie dzieje. No, może w ciągu ostatnich 2 tygodni piersi mi rosną (w końcu :-)) i mam rozstępy, z których cieszę się jak glupia! (noszę ledwo 75A)

witam dziewcyny jeszcze nie zdązłam wszystkiego przeczytac ale mam nadzieje ze w wolnych chwilach to nadrobie-choc swiat przewrócił sie do góry nogami odkąd mam swoje sczęscie na świecie... pozdrawiam Was... reszta na innych postach.... aha suwaczek juz zmienic musze :-)

witam dziewcyny jeszcze nie zdązłam wszystkiego przeczytac ale mam nadzieje ze w wolnych chwilach to nadrobie-choc swiat przewrócił sie do góry nogami odkąd mam swoje sczęscie na świecie... pozdrawiam Was... reszta na innych postach.... aha suwaczek juz zmienic musze :-)
Cześć mamuśku:-):-)..i wyprzedziłaś mnie o taki szmat czasu, jak mogłaś??:-:)-):-)..nie no, fajnie, że możesz już swoją kruszynkę tulić w ramionach..Moja jeszcze się grzeje w swoim M1:-D:-:)-(..

reklama
Witam wszystkich :-) Widze ze cos sie tutaj ruszylo od ranka :-D super,czekamy na nowe wieci. Moj maly powinien sie dzisiaj pojawic ale nic na to nie wskazuje wiec dolacze do przeterminowanych..jutro:-p a teraz zbieram sie do poloznej,moze jak mnie wygniecie to jednak cos sie zacznie dziac :sorry:

Do góry