C
Cleo1981
Gość
Kasiula bo na bieżąco nie jestem dzis rodzisz ??????????
Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
wiesz, mnie też często coś cieknie, ale to rozwodniony śluz jest, bez zapachu - jak woda. Dobrze robisz, że pojedziesz sprawdzić, ale nie zamartwiaj się!!!
To czekamy jutro na wieści od Ciebie.
dzis tydzien od terminu chodze przeterminowanaKasiula bo na bieżąco nie jestem dzis rodzisz ??????????
tylko, ze to sie niestety nie da...ja bym chetnie spalal ile wlezie, ale zaraz cos boli, zaraz siku, niewygodnie itp itd....tak zle, tak nedobrze.....To się wszystko zmienia jak dzidzius jest na świecie:-)
Doba mi się poprzestawiała totalnie.
Rada dla dziewczyn w dwupaku spijcie ile wlezie![]()
tylko, ze to sie niestety nie da...ja bym chetnie spalal ile wlezie, ale zaraz cos boli, zaraz siku, niewygodnie itp itd....tak zle, tak nedobrze.....![]()
dzis tydzien od terminu chodze przeterminowanakazali na IP przyjechac i nie wiem czy poloza mnie na patologie czy na porodowke...
modle sie o 2 cm i o skurcze na ktg hehe moze dadza oxy i potoczy sie szybko a jak nie bedzie rozwarcia pewnie beda czekac na obserwacji wiec okaze sie na miejscu ...
Nie gniewaj się ;-) Uciekłam bo trzeba spać póki można. Potem może dzieciaczki nam nie dadzą :-)no ładnie...
chyba napraawdę jestem dziś sama...
dziewczyny napisały po słówku i uciekły... ehhhh
Prawie 3.00 a ja przed chwilą prasowałam i szykowałam łóżeczko... No niestety, nigdy nie byłam normalna...![]()
Oby wszystko ułożyło sie po Twojej myśli. Trzymam mocno kciukino dzis nie wiem moze mnie na patologie poloza jeszcze![]()
Ja przyjechałam na porodówke to miałam 3cm..
A Ty wiesz dlaczego tak długo Niunio siedzi?? Bo kto jak nie Ty będzie Nam listę dzidziusiową uaktualniałjak wszystkie urodzą to kolej na Ciebie wtedy
hehe nie no żarty
trzymam kciuki za Ciebie i maluszka.Ja też się doczekać nie mogłam.Najfajniejsza chwila jak Ci go po porodzie dają jeszcze taki w sluzach ach...łzy już mam ze wzruszenia.Życzę Ci tegho samego i reszcie dziewczyn też:-)