reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Listopad 2009

reklama
Kasiula bo na bieżąco nie jestem dzis rodzisz ??????????
dzis tydzien od terminu chodze przeterminowana :cool2: kazali na IP przyjechac i nie wiem czy poloza mnie na patologie czy na porodowke...
modle sie o 2 cm i o skurcze na ktg hehe moze dadza oxy i potoczy sie szybko a jak nie bedzie rozwarcia pewnie beda czekac na obserwacji wiec okaze sie na miejscu ...

dzis tydzien od terminu chodze przeterminowana :cool2: kazali na IP przyjechac i nie wiem czy poloza mnie na patologie czy na porodowke...
modle sie o 2 cm i o skurcze na ktg hehe moze dadza oxy i potoczy sie szybko a jak nie bedzie rozwarcia pewnie beda czekac na obserwacji wiec okaze sie na miejscu ...

Ja przyjechałam na porodówke to miałam 3cm..
A Ty wiesz dlaczego tak długo Niunio siedzi?? Bo kto jak nie Ty będzie Nam listę dzidziusiową uaktualniał:-Djak wszystkie urodzą to kolej na Ciebie wtedy :-Dhehe nie no żarty:-Dtrzymam kciuki za Ciebie i maluszka.Ja też się doczekać nie mogłam.Najfajniejsza chwila jak Ci go po porodzie dają jeszcze taki w sluzach ach...łzy już mam ze wzruszenia.Życzę Ci tegho samego i reszcie dziewczyn też:-)

no ładnie...
chyba napraawdę jestem dziś sama...
dziewczyny napisały po słówku i uciekły... ehhhh
Nie gniewaj się ;-) Uciekłam bo trzeba spać póki można. Potem może dzieciaczki nam nie dadzą :-)
Prawie 3.00 a ja przed chwilą prasowałam i szykowałam łóżeczko... No niestety, nigdy nie byłam normalna... :-D
:-D:-D:-D Nieźle
no dzis nie wiem moze mnie na patologie poloza jeszcze :)
Oby wszystko ułożyło sie po Twojej myśli. Trzymam mocno kciuki

Cleo jak się czujesz? Jak synuś? Grzeczny?

Miłej niedzielki. Ja uciekam obiadek robić

Ja przyjechałam na porodówke to miałam 3cm..
A Ty wiesz dlaczego tak długo Niunio siedzi?? Bo kto jak nie Ty będzie Nam listę dzidziusiową uaktualniał:-Djak wszystkie urodzą to kolej na Ciebie wtedy :-Dhehe nie no żarty:-Dtrzymam kciuki za Ciebie i maluszka.Ja też się doczekać nie mogłam.Najfajniejsza chwila jak Ci go po porodzie dają jeszcze taki w sluzach ach...łzy już mam ze wzruszenia.Życzę Ci tegho samego i reszcie dziewczyn też:-)

eh lista zajmie sie Kamcia i Klaudzia :) :cool2: mam nadzieje ze szybko wroce z dzidzia oczywiscie :) zreszta bede na bieżąco z wami bo se gg wlanczylam na komorce :)
a na porodowke wybieram sie okolo 18-19 :)

reklama
ja już od 8 nie śpię, nie licząć wstawania nocnego na karmienie Niunia.Przebrany nakatmiony, lezy w łóżeczku ale słyszę coś pojękuje...ach to mała maruda :-D

Do góry