reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Listopad 2009

pierwsze słyszę :baffled:

chodzilo mi o to o czym pisaly dziewczyny, ze niby bol jest mniejszy po porodzie... ;-)

Cześć mamusie! Moje córeczki wreszcie pozwoliły mi na chwilkę odpoczynku, więc wpadam, żeby podzielić się z Wami wrażeniami. Jak już wiecie w poniedziałek zostałam mamą dwóch przesłodkich kruszynek - Olgi i Leny. Miałam bardzo wysokie ciśnienie i bardzo wysoki poziom białka w moczu, więc lekarze nie chcieli ryzykować i zadecydowali o rozwiązaniu. Samo cięcie nie było takie straszne, cały czas czuję się świetnie, rana prawie wcale mnie nie boli. Za to znieczulenie zewnątrzoponowe wspominam jako coś okropnego i nigdy więcej nie dam się na nie namówić! Wbijanie igły w kręgosłup było bardziej nieprzyjemne niż cała reszta operacji. Dzidzie pokazali mi tylko na sekundę i od razu zabrali do badania. Na szczęście okazały się silne i zdrowe. Obie dostały po 10 punktów. Są takie malutkie, wyglądają jak żywe laleczki. Bez przerwy są głodne i głośno dają o tym znać. Jeszcze dużo pracy przed nami, zanim wpadniemy jakiś rytm, nauczymy się współpracować. Ale damy radę :)
Postaram się niedługo wpaść do Was, może wkleję jakieś zdjęcie. Dziękuję wszystkim za gratulacje, ja również gratuluję rozpakowanym mamusiom! A pozostałym życzę szczęśliwego rozwiązania!!!
Buziaki!

Bura ciesze sie ze piszesz i ze dziewczynki maja sie dobrze... ;-);-) mam nadzieje ze juz nie dlugo dadza ci chwilke na wrzucenie zdjec dziewczynek. duzo energii zycze :***

reklama
Coś mi sie wydaje że teraz Kasiula się rozsypie:tak::cool2:

A ja zafarbowałam włosy ale mało mi farba chwyciła a kupiłam drogą , loreala:crazy:
A poza tym teraz czytam że w ciąży się nie powinno bo powoduje wady u płodu:eek::shocked2::-(... Ej, to chyba nie jest prawda...........:eek:

Hej Listopadówki :) widzę, że martwicie się o Kasiule :) jestem jej siostrą.

Po wizycie u ginekologa, pojechała do szpitala właśnie zadzwoniła, że zostaje na obserwacji, ale nic więcej nie wiem, ma do mnie później zadzwonić jak będzie miała jak rozmawiać, poinformuje was jak będę wiedziała coś nowego.

Miłego wieczoru życzę.

Hej Listopadówki :) widzę, że martwicie się o Kasiule :) jestem jej siostrą.

Po wizycie u ginekologa, pojechała do szpitala właśnie zadzwoniła, że zostaje na obserwacji, ale nic więcej nie wiem, ma do mnie później zadzwonić jak będzie miała jak rozmawiać, poinformuje was jak będę wiedziała coś nowego.

Miłego wieczoru życzę.
Dzięki Karolina:tak: uspokoiłaś nas....
bo do mnie jeszcze nie odpisała.....w razie czego pisz.... :)

reklama
a kiedy będziesz z nim u lekarza?
wizytę dopiero mam za tydzień. Maż mi kupił posterisan i smaruje od rana - mam nadzieję, że załagodzę sprawę, jak nie to podjadę do jakiegokolwiek lekarza bo nie wytrzymam. Upierdliwa sprawa :((( i boląca :((((

hehs my to samo wczoraj! mezus wrocil z parcy, rzucilam mu sie na szyje i powiedzialam tak:
- Twoje plemniki sa mi potrzebne bardzo bardzo!
- ale o co chodzi?
- o to ze od dzis bedziemy sie kochac i nie masz prawa mi odmowic. koneic kropka.
- ale ja sie boje.
- a ja sie naczytalam i nasluchalam ze lekarze polecaja sie seksic i ja chce i kniec.

no i wieczorkiem bylo w koncu male co nieco :tak: tylko rzeczywiscie potem mnie pieklo i palilo w pochwie. choc uzywalismy oliwki. mysle ze to podraznienie bo dlugo nic nic a tu nagle :-D
może po tej oliwce piecze??? ja słyszałam że jak trzeba to sa specjalne żele, a oliwka to chyba nie bardzo, co?

Do góry