Ja też mam nieustanne nudności, a tu czeka nas śniadanie wielkanocne. Ja mam zaproszenie do teściów i zastanawiam się po co tam pójdę, jak nic nie przełknę. Może im być przykro i pomyślą że mi nie smakuje... chociaż może zrozumieją co oznaczają mdłości ( odrzuciło mnie nawet od kawy, jak tylko mój M. pije i unosi się zapach to muszę wyjść z pokoju
reklama
Cześć dziewczyny!
Eh kochane uważajcie na siebie! kurczę jak tak tu zaglądam, to chyba mało z nas jest bez żadnej przykrej historii ? no, ale miejmy nadzieję, że teraz już będą tylko same dobre! :-)
Nie wiem czy będę miała czas zajrzeć przed Świętami , dlatego już dziś życzę Wam wesołych, spokojnych, radosnych Świąt, smacznego jajka, mokrego dyngusa, no i dbajcie o siebie i swoje maluszki! :-)
Eh kochane uważajcie na siebie! kurczę jak tak tu zaglądam, to chyba mało z nas jest bez żadnej przykrej historii ? no, ale miejmy nadzieję, że teraz już będą tylko same dobre! :-)
Nie wiem czy będę miała czas zajrzeć przed Świętami , dlatego już dziś życzę Wam wesołych, spokojnych, radosnych Świąt, smacznego jajka, mokrego dyngusa, no i dbajcie o siebie i swoje maluszki! :-)
Kochane dziewczynki, byłam dzisiaj na zakupach... MASAKRA!!!! Tyle ludzi, niesamowity tłok i mało ciekawych rzeczy. Na dodatek ja nie lubię zakupów, nie lubię natłoku ludzi i dla mnie taki dzień był tak męczący, że musiała się troszkę przespać... Dopiero w najmniejszej galerii kupiłam na spokojnie ładne ciuszki (o zgrozo z 40 rozmiar 44, ale będzie na później, bo to z lykrą). Okropny jest ten przedświąteczny szał...
AniaSm
Fanka BB :)
muszę przyznać że też się beksą zrobiłam ostatnio mąż poprosił żebym wyłączyła tv , a dzisiaj jak oglądałam w gazecie dzieciaczki to też się popłakałamaaa... i zaczęłam płakać. średnio 5 razy dziennie. bez powodów. dzisiaj z rana, bo nie ma mojego ulubionego chleba, a wczoraj bo masła nie wyciągnęłam z lodówki... tragedia
cóż poradzić ,trzeba cierpliwie poczekać aż ten czas minie
ostatnio kolega powiedział mojemu mężowi ,że w momencie jak wziął pierwszy raz swojego dzieciaczka na ręce to zapomniał o "humorach" żony przez ostatnie miesiące :-)
WESOŁYCH ŚWIĄT ŻYCZĘ
Mam wrażenie, że jest ze mną bardzo ciężko wytrzymać, obrażam się za byle co, płaczę z byle powodu, mam doła bo przytyłam i takie tam. Mój Ł tylko przewraca oczami i wzdycha. Czasami mam wrażenie, że ma mnie dosyć, pójdzie sobie gdzieś i nie wróci. i źle mi z tym. I ryczę jak bóbr z tego powodu.
W sumie to czasami płaczę bez powodu. Bo zobaczę faldę na brzuchu, bo dzisiaj ładne ciuszki na mnie nie wchodziły, bo jestem gruba i mam zaniżone poczucie atrakcyjności w ciąży. Jeszcze na dodatek przejmuję się ślubem, boję się, że będę wyglądać jak wieloryb!
W sumie to czasami płaczę bez powodu. Bo zobaczę faldę na brzuchu, bo dzisiaj ładne ciuszki na mnie nie wchodziły, bo jestem gruba i mam zaniżone poczucie atrakcyjności w ciąży. Jeszcze na dodatek przejmuję się ślubem, boję się, że będę wyglądać jak wieloryb!
Ostatnia edycja:
Kasiiula
mamusia Pawełka :)
hej dziewczyny co do butów na duzym obcasie to ostatnio bylam u babci i powiedziala ze nie moge chodzic wlasnie na takich bucikach bo przesad jest czy z zycia wziete w sumie pogubilam sie hehee ze jakas tam pani chodzila prawie cala ciaze na obcasach i dzidzia urodzila sie z [FONT="]jedna nożką mniejsza [/FONT]...
ciekawe czy to prawda
ciekawe czy to prawda
A ja właśnie skończyłam prasowanie. sporo się tego nazbierało ;-) teraz gotuję ryż na sałatkę.
Wczoraj mąż wrócił z delegacji. Zrobił mi niespodziankę, bo miał być dopiero dziś i normalnie zachowujemy się jak świeżo zakochani :-) fajne są takie krótkie rozłąki, jednak oboje zgodnie doszliśmy do wniosku, że żyć bez siebie nie możemy i zbyt długa rozłąka byłaby dla nas niewskazana!
Pozdrawiam!
Wczoraj mąż wrócił z delegacji. Zrobił mi niespodziankę, bo miał być dopiero dziś i normalnie zachowujemy się jak świeżo zakochani :-) fajne są takie krótkie rozłąki, jednak oboje zgodnie doszliśmy do wniosku, że żyć bez siebie nie możemy i zbyt długa rozłąka byłaby dla nas niewskazana!
Pozdrawiam!
madziek
listopadówka 2009 :)
Moc prezentów od zajączka
co koszyczek trzyma w rączkach
Wielu wrażeń, mokrej głowy
w poniedziałek dyngusowy.
Życzę jaja święconego
i wszystkiego najlepszego!
co koszyczek trzyma w rączkach
Wielu wrażeń, mokrej głowy
w poniedziałek dyngusowy.
Życzę jaja święconego
i wszystkiego najlepszego!
reklama
JulciaS
Fanka BB :)
Ja tylko wpadłam na chwilke życzyć wszystkim szczęśliwym przyszłym listopadówkowym mamuśkom radosnych, rodzinnych i spokojnych Świąt, mokrego dyngusa i smacznego jajeczka. Trzymajcie sie cieplutko i żeby mi tu żadnych już historii z plamieniami nie było;-) Fasolki nich rosną zdrowo
Buziaki:-)
Buziaki:-)