reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Listopad 2009

Dziewczyny, co ja mam zrobic, bo mam caly brzuch w czerwone kropki :szok: I nie jest to uczulenie, bo nie jadlam nic nadzwyczajnego, i tylko brzuch jest w kropki, nic poza nim. Normalnie to okropnie wyglada :szok:

reklama
Dziunka, może zadzwonić do gina lub na pogotowie i zapytać. Lepiej dmuchać na zimne!

Ja nie mogę się do niczego zmobilizować :-( A tu sprzątanie, pranie czeka i w ogóle...

Ktora tu z was ma problem z tym swedzeniem skory?? Bo znalazlam powod: świerzbiączka ciężarnych, przy okazji szukania czegos o mojej wysypce. No nic biegne pod prysznic i lece na pogotowie. Trzymajcie kciuki zeby to byla alergia :eek:

pochmurno i szaro za oknem.antea dalej mi polskiej tv nie odbiera (konwerter sie musial schrzaanic a antena na wysokosci 3 pietra wisi), maluszek malo aktywny, niespalam pol nocy z powodu potwornej zgagi i okropnych mysli ...
kompletie nie mam dzis co robic ... chyba przeleze caly dzien w lozku ...
anadri
To podobnie jak u mnie. Tu też się szarówka zrobiła...
Książkę poczytaj :tak:

A mnie wczoraj miła niespodzianka spotkała - przyjaciółka (mama chrzestna Małej) "drobną" paczkę przysłała :-) Piszę drobną w cudzysłowie bo widząc jej rozmiary na poczcie pytałam babki czy aby napewno to dla mnie :-D Różności tam były; rożek, ręczniczek, kocyk, a na dokładkę usmiechnięty pluszowy miś :-)
Mówię wam - ta moja Madzia to prawdziwy skarb :-)
Fajnie, bo wybrała takie rzeczy które się przydadzą na dłużej, a wszystko tym bardziej zyskuje na wartości bo wiem, ze "lekką ręką" tego nie kupiła bo ma swoje finansowe zobowiązania....

Ktora tu z was ma problem z tym swedzeniem skory?? Bo znalazlam powod: świerzbiączka ciężarnych, przy okazji szukania czegos o mojej wysypce. No nic biegne pod prysznic i lece na pogotowie. Trzymajcie kciuki zeby to byla alergia :eek:
Chyba klaudzie wszystko swędziało i drażniło...
Dziunka, czekamy na wieści...

z ciekawostek - dzis obudzil mnie przerazony maz, mowiac, ze w lodowce siedzi mis. minelo troche czasu zanim uswiadomilam sobie o co mu chodzi. a ja po prostu zobaczylam kiedys w telewizji, ze minusowe temperatury zabijaja roztocza, wiec maskotki nalezy od czasu do czasu zamrazac. wczoraj wsadzilam wiec misia dla dzidzi do worka i wrzucilam do zamrazalki, a dzis rano maz szukal chleba (trzymamy w zamrazarce i rano podgrzewamy w opiekaczu - wiecznie swieze) a znalazl misia. najsmieszniejsze, ze byl szczerze przerazony. dopiero pozniej zrozumialam, ze przerazil go fakt, ze trace zmysly!
czy ktos wie co sie dzieje z kaska?

reklama
z ciekawostek - dzis obudzil mnie przerazony maz, mowiac, ze w lodowce siedzi mis. minelo troche czasu zanim uswiadomilam sobie o co mu chodzi. a ja po prostu zobaczylam kiedys w telewizji, ze minusowe temperatury zabijaja roztocza, wiec maskotki nalezy od czasu do czasu zamrazac. wczoraj wsadzilam wiec misia dla dzidzi do worka i wrzucilam do zamrazalki, a dzis rano maz szukal chleba (trzymamy w zamrazarce i rano podgrzewamy w opiekaczu - wiecznie swieze) a znalazl misia. najsmieszniejsze, ze byl szczerze przerazony. dopiero pozniej zrozumialam, ze przerazil go fakt, ze trace zmysly!
czy ktos wie co sie dzieje z kaska?
:-D:laugh2: nie moge!!!!!! :laugh2:

Do góry