reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Listopad 2009

Dziewczyny, co ja mam zrobic, bo mam caly brzuch w czerwone kropki :szok: I nie jest to uczulenie, bo nie jadlam nic nadzwyczajnego, i tylko brzuch jest w kropki, nic poza nim. Normalnie to okropnie wyglada :szok:

reklama
Dziunka, może zadzwonić do gina lub na pogotowie i zapytać. Lepiej dmuchać na zimne!

Ja nie mogę się do niczego zmobilizować :-( A tu sprzątanie, pranie czeka i w ogóle...

Ktora tu z was ma problem z tym swedzeniem skory?? Bo znalazlam powod: świerzbiączka ciężarnych, przy okazji szukania czegos o mojej wysypce. No nic biegne pod prysznic i lece na pogotowie. Trzymajcie kciuki zeby to byla alergia :eek:

pochmurno i szaro za oknem.antea dalej mi polskiej tv nie odbiera (konwerter sie musial schrzaanic a antena na wysokosci 3 pietra wisi), maluszek malo aktywny, niespalam pol nocy z powodu potwornej zgagi i okropnych mysli ...
kompletie nie mam dzis co robic ... chyba przeleze caly dzien w lozku ...
anadri
To podobnie jak u mnie. Tu też się szarówka zrobiła...
Książkę poczytaj :tak:

A mnie wczoraj miła niespodzianka spotkała - przyjaciółka (mama chrzestna Małej) "drobną" paczkę przysłała :-) Piszę drobną w cudzysłowie bo widząc jej rozmiary na poczcie pytałam babki czy aby napewno to dla mnie :-D Różności tam były; rożek, ręczniczek, kocyk, a na dokładkę usmiechnięty pluszowy miś :-)
Mówię wam - ta moja Madzia to prawdziwy skarb :-)
Fajnie, bo wybrała takie rzeczy które się przydadzą na dłużej, a wszystko tym bardziej zyskuje na wartości bo wiem, ze "lekką ręką" tego nie kupiła bo ma swoje finansowe zobowiązania....

Ktora tu z was ma problem z tym swedzeniem skory?? Bo znalazlam powod: świerzbiączka ciężarnych, przy okazji szukania czegos o mojej wysypce. No nic biegne pod prysznic i lece na pogotowie. Trzymajcie kciuki zeby to byla alergia :eek:
Chyba klaudzie wszystko swędziało i drażniło...
Dziunka, czekamy na wieści...

z ciekawostek - dzis obudzil mnie przerazony maz, mowiac, ze w lodowce siedzi mis. minelo troche czasu zanim uswiadomilam sobie o co mu chodzi. a ja po prostu zobaczylam kiedys w telewizji, ze minusowe temperatury zabijaja roztocza, wiec maskotki nalezy od czasu do czasu zamrazac. wczoraj wsadzilam wiec misia dla dzidzi do worka i wrzucilam do zamrazalki, a dzis rano maz szukal chleba (trzymamy w zamrazarce i rano podgrzewamy w opiekaczu - wiecznie swieze) a znalazl misia. najsmieszniejsze, ze byl szczerze przerazony. dopiero pozniej zrozumialam, ze przerazil go fakt, ze trace zmysly!
czy ktos wie co sie dzieje z kaska?

reklama
z ciekawostek - dzis obudzil mnie przerazony maz, mowiac, ze w lodowce siedzi mis. minelo troche czasu zanim uswiadomilam sobie o co mu chodzi. a ja po prostu zobaczylam kiedys w telewizji, ze minusowe temperatury zabijaja roztocza, wiec maskotki nalezy od czasu do czasu zamrazac. wczoraj wsadzilam wiec misia dla dzidzi do worka i wrzucilam do zamrazalki, a dzis rano maz szukal chleba (trzymamy w zamrazarce i rano podgrzewamy w opiekaczu - wiecznie swieze) a znalazl misia. najsmieszniejsze, ze byl szczerze przerazony. dopiero pozniej zrozumialam, ze przerazil go fakt, ze trace zmysly!
czy ktos wie co sie dzieje z kaska?
:-D:laugh2: nie moge!!!!!! :laugh2:

Do góry