reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Listopad 2008

Karolka Cudowne Dziewczynki Spokojnego dochodzenia do siebie czekamy na newsy porodowe,,, blagam nie zapomnij... o nas ciekawskich Mamusiach:tak:

reklama
Dziś postaram się Wam wszystko opisać, ale to we właściwym wątku ;-)
Zaraz wkleje jeszcze 2 zdjęcia, dziewczynek osobno ;-)

Witajcie dziewczęta!
Karola gratuluję ślicznych dziewczynek Tobie i mężusiowi, trzymajcie się zdrowo i nie uciekaj czasami do wrześniówk, bo mimo, że zostałaś mamą wrześniową zostań z nami:-)
Madzik witaj w domku:-)
Lunia jeszcze do 2 października muszę wytrzymać z gnomem, bo tak mam umówioną wizytę, ale dam radę, może w następnym tygodniu się przeniesie do innego pokoju, bo mam nadzieję, że wróci moja koleżanka z pokoju i będzie się musiał przenieść:-)
Kiriam gnom ma jakieś 29-30 lat, bo nie wiem dokładnie, a zachowuje się jak zrzędliwy staruszek, a co będzie jak będzie miał 40- 50 lat, brrrr, aż wolę nie myśleć i mam nadzieję, że nie będę miała z nim styczności:szok:
Majeczko dzięki za informacje o Moni, pozdrów ją serdecznie i powiedz, że pamiętamy!!!!
Pozdrawiam serdecznie i jak tam zakatarzone mamusie?, bo ja ganiałam przez cały weekend w bluzeczce z krótkim rękawkiem i na to cienki żakiecik, z gołą szyja i nic mnie na szczęście nie złapało, ale ja nie mam się w co ubrać:szok:, kupiłam sobie szal i założyłam płaszczy na plecy, zbawieniem jest dla mnie teraz samochód:-)

KAROLA WIELKIE GRATULACJE! Śliczne są Twoje dziewczynki.:-):-):-)

Uświadomiłam sobie właśnie, że już czas przygotowywać się do porodu. Mi został jeszcze tylko miesiąc z kawałkiem.

Gabi ciepła z Ciebie dziewczyna:tak:.

reklama
Gratuluję Karola, dziewczynki są prześliczne..:) Masz ogromny przywilej, że możesz je juz tulić do piersi:) Super:) jeszcze raz gartuluję i życzę Wam szczęścia i pomyślności w trosce o maleństwa:)

Do góry