reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Listopad 2008

ale mi dzisiaj bliźniaki dokopały....myslałąm ze sie poród zaczoł.....jak mnie z góry ten kopnoł, to powietrza nie mogłam złapać ...gdy doszłam do siebie , to ten z dołu przyłożył w pecherz , aż sie posiusiałam....normalnie szok...........:szok::szok::szok:......mąż chciał na porodówke jechac............
dzieciatka maja po 13 cm ....co to bedzie jak beda miały po 50

reklama
no to mialas niezla przygode, dzieciaki juz teraz ci urozmaicaja:-)

dla pocieszenia ci powiem ze raczej nie beda mialy po 50 cm bo raczej rodza sie mnijesze, choc nie za male. Moja jedna urodzila sie 47 cm, a blizniakow nie bylo.

Tak czy tak to napewno bedziesz je czula coraz bardziej, ale bedzie dopiero jak juz nie bedzie tam miejsca:szok: zawsze sie zastanawialam jak to dwojka sie tam potrafi zmiescic;-)

Cześć dziewczęta!
Ja mam teraz taki zapierdziel w pracy, że kompletnie nie mam czasu na nic, a jak przychodzę do domu, to padam na przysłowiowy pysk, ale nie będę nikogo oszukiwać, że mi z tym źle, bo tak naprawdę uwielbiam jak mam nawał pracy:-D
Tylko maleństwo przypomina mi, że nie można przesadzać i że ono też jest i potrzebuje zainteresowania sobą:-)
Żanetko, ale masz przeboje już z tą dwójka rozrabiaków, z jednej strony to fajnie, że dają o sobie znać, ale z drugiej strony to ciężki los takich zozbijaków, ale jak będą większe, to będzie mniej miejsca i już może nie będą kopać, ale za to rozpychać:-)
Pozdrawiam serdecznie!

Żaneta to fajne dostać tak kopniaka chociaż wiesz że jesteś w ciąży, ale tłumacz im od małego że na rodziców ręki nie można podnosić a na leżącego tym bardziej:-D

hej...
ja pod wieczór jade z moimi chłopakami na działkie do lasu....chcemy tam pomieszkać trochę.....
ale oczywiści bede miała interenet....
już zaczelam planować przyjecie urodzinowe dla mojego trzylatak....balony ....serpentyny i inne takie cuda.... Olo podeekscytowany jest że szok....
acha muszę wam się pochwalić jaki to muj synek jest jajcarz....codzienie rano pyta czy maluchy się już urodziły, czy kopią i co one robią.... sprawdza w szafie czy nikt nie ukradł ubranek dla maluchów...a wczoraj wieczorem jak juz kładł sie do spania mówi, że jak bliźniaki się urodzą to on bedzie spal z nimi i je bedzie tak mocno kochał....:-):-):-) mamy taki ubaw z niego że szok....wszędzie opowiada co mamy dla maluchów, jak sie bedą nazywały itd....:-):-):-)

WITAM WSZYSTKIE LISTOPADOWE MAMY. ŻANETA- JA TEŻ JESTEM MAMĄ 12-STO LETNICH BLIŹNIAKÓW, WIĘC WIEM ILE TO ROBOTY:-) TERAZ JESTEM W 22 TC ,BĘDZIEMY MIELI JEDNO DZIECIĄTKO, ALE NIE CHCE SĘ UJAWNIĆ:confused: WE WTOREK MAM USG- WIĘC MOŻE TYM RAZEM SIĘ UDA PODEJRZEĆ:happy2:
POZDRAWIAM WSZYSTKICH I MAM NADZIEJĘ ŻE UDA MI SIĘ CZĘŚCIEJ TU ZAGLĄDAĆ.MÓJ TERMIN TO 20 LISTOPAD

WITAM WSZYSTKIE LISTOPADOWE MAMY. ŻANETA- JA TEŻ JESTEM MAMĄ 12-STO LETNICH BLIŹNIAKÓW, WIĘC WIEM ILE TO ROBOTY:-) TERAZ JESTEM W 22 TC ,BĘDZIEMY MIELI JEDNO DZIECIĄTKO, ALE NIE CHCE SĘ UJAWNIĆ:confused: WE WTOREK MAM USG- WIĘC MOŻE TYM RAZEM SIĘ UDA PODEJRZEĆ:happy2:
POZDRAWIAM WSZYSTKICH I MAM NADZIEJĘ ŻE UDA MI SIĘ CZĘŚCIEJ TU ZAGLĄDAĆ.MÓJ TERMIN TO 20 LISTOPAD
Witamy serdecznie i zapraszamy:tak:
Jestem dzisiaj nieprzytomna:baffled: rano zaspałam w pracy prawie nic nie zrobiłam w domciu też nie i tylko mi leżenie w głowie:angry:
Izka ten Twój M to jakiś niereformowalny:angry: tak jak dziewczyni piszą trzeba mieć nadzieję że się zdąży wyprostować...
Żanetka no to nieżle moja mała jakaś taka mało ruchliwa aż mnie to momętami niepokoi...

reklama
Witam was dziewczyny! Co do mojego M to poprostu mam pecha w życiu i tyle. Pierwsze moją ciąże przeszłam sama owszem rodzice pomagali ale to nie to samo (byłam wtedy młoda i głupia ale w życiu nie żałowałam tego że bede mieć dziecko chociaż sytuacja moja była nieciekawa) Kocham dzieci wszystkie bo sa dla mnie cudem tak jak mój synek gdyby nie on to niewiem jakby sie moje życie potoczyło -raczej nieciekawie.Po długim czasie spotkałam swojego męża i marzyłam sobie że jak będe w ciązy to już nie będe sama a tu niespodzianka, mam M a jestem sama ze wszystkim co sie wiaże z ciąza i dzieckiem jaki jednym tak i drugim. Jak widac taki juz mój los. Pozdrawiam!

Do góry