reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Listopad 2008

reklama
Hej :) Zazdroszcze Wam tych 2-5kg. Ja juz 10 kg przekroczylam :/ . Przed ciaza dzieki super dietom :> wazylam 43kg przy wzroscie 156cm. Zawsze mialam tendencje do tycia i jak tylko zaczelam normalnie jesc waga poszla w gore mysle ze juz jakies 55kg waze, brzuszek mam taki sobie, wszystko poszlo w cala mnie. W czwartek wizyta ciekawe ile waga pokaze i co na to moj gin :/.

Witajcie po weekendzie,
jeśli chodzi o wagę to przy moim 157 cm przed ciążą ważyłam 47 kg, przez pierwsze 2 miesiące spadło do 44, w 18 tyg. 48 kg a wczoraj ważyłam się i jest 51,5. Generalnie poszło w pupe, bioderka i uda no i trochę w ręce...Wyglądam apetycznie( według mojego męża:-D).
Caro_ka - dobrze, że dziś lepiej się czujesz.

Wtam:-)
Temat kilogramowy:-D:-D
Ja narazie przytyłam 5 kg (przy wzroście 175 cm teraz wazę 73kg) W zasadzie wszystko poszło w brzuszek i cyc.

cycki to tez mi urosły o 2 rozmiary.....najbardziej z tego zadowolony jest mój mąż...:-):-):-)...szkoda tylko że do konca ciąży zero sexu :-:)-:)-( - po moich sensacjach na poczatku lekarz zabronił

cycki to tez mi urosły o 2 rozmiary.....najbardziej z tego zadowolony jest mój mąż...:-):-):-)
Ale szczęściara z Ciebie ;) u mnie cycki bez zmian prawie, minimalnie tylko urosły :zawstydzona/y:
A tak w ogóle to chciałam się przywitać bo też jestem przyszłą listopadową mamą, tylko nie umiem wkleić suwaczka (nie widzę gdzie jest funkcja "podpis" w profilu :zawstydzona/y:)

Ostatnia edycja:
Oh te nasz cycki, moje tez sporo urosły, ale mój mąż (jako nieliczny facet na świecie) woli mniejsze niż większe i teraz mówi, że są za duże....gdybym miała mniejsze pewnie by chciał większe, i jak tu dogodzić tym naszym facetom???

reklama
Witam,
Ale okropna pogoda...Nic tylko spać...
A ja już nie mogę się jutra doczekać:tak:Jutro jedziemy na USG genetyczne na 18.30 i jestem taka szczęśliwa, że zobaczę moje maleństwo, aż w nocy spać nie mogę. Mam tylko nadzieję, że wszystko jest ok ( trochę się tym stresuję). no i może poznamy płeć tego rozrabiaki( skacze i kopie bardzo intensywnie od kilku dni...:tak:). Ale nawet jak sią nie ujawni to będę szczęśliwa, że zabaczą maleństwo:tak:Mój mąż też nie może się doczekać:tak:
Samanta - witaj:-)
Pozdrowienia dla wszystkich mamuś listopadowych:-)

Do góry