reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Listopad 2008

dzien dobry wieczor:-)

witam serdecznie nowe listopadowe mamusie! ciesze sie ogromnie,ze nasze grono z dnia na dzien sie powieksza:tak::-)

mnie tu troszke mniej, bo mamy szpital w domu, wszyscy choryz,wiec lezymy calymi dniami na kanapie. Chlopaki goraczkuja,. marudza, ja tak samo, maz stara sie trzymac,ale za bardzo mu nie wychodzi:-D porwalam mu laptopa,zteby chociaz troszke popisac:tak:

reklama
agathe82: no to ja chyba tez sprobuje ten imbir:) tyle ze boje sie ze jak by cos sie dzialo to tego nie zauwaze...

Ewelinka27: No to super;)) i odpoczywaj!!!!!!!!!

Zielono_mi: ty sie pilnuj zeby tez nie polegla grypie!

Pozdrawiam... ja za to uciekam do ksiazek... do matury jeszcze 39 dni:)

EWELINKA gratulacje ja wciąż czekam na usg aby potwierdzić czy moje malutkie sreduszko bije.
A Wy dziewczyny nie dajcie sie grypie, już pogoda sie polepsza i idzie wiosna.

ja tez bylam ponownie u lekarza dzisia i okazalo sie ze niestety bez antybiotyku sie nie obejdzie:wściekła/y: ale trudno trzeba sie tej infekcji drog moczowych pozabyc.

Usg bede miala dopiero w przyszlym tygodniu i dopiero wiecej sie okaze. Ciesze sie ze w przyszlym tygodniu bo 7 kwietnia lece do Polski i nie bede musiala na to wydawac pieniedzy, a zawsze jest to wydatek prywatnie..... po co placic skoro przysluguje mi tutaj za darmo:tak:

A co do grypy, to ja sie nie daje,,,,, nie mialam grypy przez wiele, wiele lat, nawet juz nie pamietam kiedy:-) mam nadzieje ze dzieci odziedzicza zdrowie po mnie:-D

Dzień dobry...
jeszcze nikogo nie znam, ale skoro dzidzi ma przyjsc na swiat kolo 26 listopada...
to tez tu jakos sie wpasowalam :)

pozdrawiam wszystkich serdecznie

Dzień dobry...
jeszcze nikogo nie znam, ale skoro dzidzi ma przyjsc na swiat kolo 26 listopada...
to tez tu jakos sie wpasowalam :)

pozdrawiam wszystkich serdecznie

Dzień dobry :-)
Zaglądaj często wówczes nawet niewiadomo kiedy nam te wspólne 9 miesięcy przeleci:laugh2:
Pozdrowionka dla przeziębionych - NIE DAJCIE SIĘ!!!!

Witajcie Dziewczyny! Tak też sobie myślałam że solarium zabronione, ale powiedzcie mi jak się do tego ma letnie słońce? Trzeba siedzie w cieniu?
Mnie jakoś na razie mdłości oszczędzają ale nie ma co chwalić dnia przed zachodem słońca. Jak mnie dopadną to skorzystam z Waszych porad.

reklama
Witaj Sylwia!:-)

Ja mam podobny termin bo na 25 ale moje dzieci nie spieszą się na świat więc pewnie załapie sie na początek grudnia. Pozdrowienia:-D:-D

Do góry