reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Listopad 2008

Wszystkiego najlepszego dla Sonke!!! Dużo zdrówka!!!

49683907rq6.gif

my.php

reklama
Hej dziewczyny.
Troszke tu nie zaglądalam ale czytałam wszystkie posty.Cały czas męcza mnie mdłości, mimo ze to juz 13TC. W środe mam usg według mojego lekarza pierwsze bo tutaj niestety ciąża zaczyna sie od 12TC i dopiero teraz sprawdzaja czy wszystko jest ok, dla wiadomości jesli na usg wszystko wyjdzie dobrze to nie robi sie badań -ŻADNYCH no chyba że zmierzenie ciśnienia to ważne badanie,i tak do 6 miesiąca czeka się na kolejne usg a co miesiąc wyzyta u....... zwykłego lekarza pierwszego kontaktu i jeżeli on stwierdzi na podstawie tego że na mnie popatrzy i próbki moczu że wszystko jest ok to tak musi być. Więc wydaję kasę na prywatnego polskiego lekarza, którzy sa dużo lepsi od "anglików"ale i tak system leczenia niestety zaczynają mieć podbny tyle, że jest chociaż zwykłe badanie ginekologiczne.
Pozdrawiam Was

Tajchi no cóż, co kraj to obyczaj:dry:W każdym razie trzymam kciuki za wyniki USG:-):tak:

witam Wszystkich.Jestem tu pierwszy raz, a mam nadzieje że nie ostatni. mam termia na 21-22 listopad:-)) pozdrawiam Wszystkich.

witam wszystkie listopadowe mamy. jestem nowa na waszym forum choc czytam je od dawna. Mam termin na 12 listopada, to moja trzecia ciąza. mam synka który ma 8 lat drugą ciąze poroniłam i teraz jestem poraz trzeci . Jestem bardzo szczęśliwa z tego powodu bo długo na to czekałam.Pozdrawiam listopadowe mamy!!

Cześć dziewczyny!!
W końcu rosnie mi brzch. Juz nie tak łatwo go ukryć. W piątek byli u nas znajomi i koleżanka zauwazyła, że mam jakieś wałki na brzuchu (zawsze byłam szczupła), a nie wiedziła ze jestem w ciązy. Teraz juz wie.;-)
W piątek też musiałam iść na zakupy bo spodnie, które kupiłam sobie tydzien temu na komunię na wczoraj, okazały sie zbyt obcisłe:szok:. Kupiłam sobie sdłuższą tunike, żeby jakoś to zakryć. Ale brzuch oczywiście trochę wystawał.
Wiecie co, ja nie umiem kupować sobie ciążowych ubrań. Biorę normalne wchodzące na mnie akurat teraz.
Dzisiaj wieczorem mam wizyte u mojej gin. Troche sie martwie bo wyniki moczu wyszły nie najlepsze.
Znaleźli troche za duzo bakterii. Facetka w laboratorium pytała czy boli mnie przy oddawaniu moczu. ale mnie nic nie boli. Wiecie coś o tym?Powtarzałam badanie i zobaczymy.

Witam nowe listopadowe mamy izka_sz i malgorzataz1:-).

hej

ja tak mialam ponad miesiac temu. Nic mnie bolalo, nie mialam problemow z oddawaniem moczu, a jednak bez antybiotyku sie nie obeszlo. Zauwazylam tylko ze zanim poszlam do lekarza to czulam ze mocz ma inny zapach.

Nic sie nie przejmuj, wszystko bedzie dobrze. Kup sobie sok z zurawiny w aptece i pij czasem, to zapobiega takim niespodziankom;-)

Witam wszystkie mamusie ! mam termin na 5 listopada :) poki co mimo ogromnej ilosci stresow (jestem samotna mamusia) wszystko rozwija sie prawidlowo i czekam na jakies ruchy ! :)

reklama
Dzięki agathe82.
zaraz lece po sok;-).
Femme fatal witaj. Ja też czekam i czekam na ruchy:tak:.

Do góry