reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Listopad 2008

Jak dobrze, ze Sonke czuje sie lepiej, wspaniale wiadomosci:tak:

Dzieki dziewczyny za info. Juz minelo plamienie. Mi tez sie zdawalo ze to po cytologii bo to malo fajne badanie ale wiadomo, lepiej sie zapytac kolezanek, fajnie ze jest nas wiecej, podobnymi dosiadczniami. W GRUPIE SILA;)

reklama
jak dobrze ze Sonke juz lepiej - teraz byle tak dalej

A ja byle do piatku:D i zakonczenie roku szkolnego! - Dziewczyny czy wy tez sie nie dopinacie juz w spodniach? bo ja mam juz duzy problem pod tym wzgledem... - a potem byle do do 22 maja przezyc:D

Asteria, nie tylko Ty masz problem z dopięciem w spodnie;-) Ja juz mam bardzo ograniczoną garderobę:dry:

Dzień dobry :-)

Co do wizyty to wszystko jest ok. Opisałam wszystko na "mama listopadowa u lekarza":happy:

Zielono_mi dobrze że Sonke już się lepiej czuje. Teraz będzie co raz lepiej :happy:
K@siek uff. Super że plamienie już się skończyło :-)
Aseria ja już od dwóch tygodni chodzę w spodniach ciążowych ;-) Ale są i tak obcisłe i na lato za gorące, więc planuję już kupno nowych spodni ciążowych.
Antilko wczoraj to pomimo nerwów, przed wizytą, i tak dżemkę sobie ucięłam ;-)

hej listopadóweczki ja tylko cały czas na brzusio zerkam ale jeszcze nowych spodni nie mam :-) ale w starch dżinsach przeszkadzają mi już guziki :) Wczoraj od koleżanki dostałam fajne spodnie ciążowe choć ona twierdzi że na 8 lub 9 m-c to ja nie wiem może wcześniej już będe w nich śmigać:-D
Pozdrawiam

Ja też codziennie obserwuję brzuszek:-)Jeszcze nic nie widzę oprócz dodatkowego tłuszczyku, który ostatnio się pojawił.Czuję tylko, że trudniej dopinam dżinsy:rofl2:
Asteria czy Ty w tym roku zdajesz maturę?

Hej dziewczyny!!
Powiem Wam ,że mi w spodenkach też sie juz ciasniutko robi, a wszyscy mówią, ze zaczyna się tyć w 5-ym miesiącu, a u nas już teraz sie zaczyna ciekawe ile przytyjemy jak juz teraz nam brzuchy rosna.
a tak w ogóle strasznie się czuję wymiotuje tak że dziś nie moge nic przełknąć tylko płynne rzeczy i zmiksowane zupki, ogólnie tragedia, dziś jeszcze nie wymiotowalam ale cały czas mi ciężko na żolądku...
A byłam taka szczęśliwa, że ja nie wymiotuje a to u mnie zaczęlo sie w 8TC
Pozdrawiam Sonke walcz maleńki juz tyle przeżyłes musisz dać rade dla Rodziców

reklama
Ja w spódnice wchodzę bezproblemu przynajmniej w większość natomiast w spodniach mi ciasnawo:sorry2: zapiąć się mogę ale jest niewygodnie:blink:. ciesze się z tego brzuszka tylko chciałabym zeby był już taki pod ciążówki a nie taki na rozmiar więcej bo nie wiem jakie spodnie kupić:dry: no ale bąbel jak ma 56 mm to musi się gdzieś rozgościć:happy:

Do góry