reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Listopad 2008

reklama
Hanus to chyba i zapowiedz zebow i skok rozwojowy :-( dla poprawienia humoru dodam ze taka sytuacje bedzie trwala przynajmniej jeszcze z 3tyg :szok:

WSZYSTKIEGO NAJLEPSZEGO Z OKAZJI DNIA KOBIET

Dzieki za życzenia zdrowka dla mojej Julci, niestety prawie nic sie nie poprawiło . Do nas wróciła zima, napadało sniegu , teraz pada deszcz:crazy: lipa. Byliśmy wczoraj wieczorem z mężem na spotkaniu ze znajomymi , ale było super, nawet człowiek sobie nie zdaje sprawy jak bardzo brakuje takich spotkań. Dzisiaj jestem naladowana energią i moge góry przenosic hehe :-D:-D Pozdrawiam

A u mnie dzisiaj goście byli. Mateuszek zafascynowany :-)
Ale kolejny dzień rzadkie, strzelające kupki robi. Ale dzisiaj już mniej - może się poprawiło.
Pogoda nie do spacerów - jak wstaliśmy to biało za oknem, a w związku z goścmi to nawet na spacer nie próbowaliśmy iśc :baffled:

Witam Mamuśki z rana :-)

U nas pogoda fatalna pada szaro buro aż się nie chce nosa spod kołdry wystawiać :-(. Wszystkim chorym dzieciaczkom szybkiego powrotu do zdrowia !!!:tak:

U nas jak narazie wszystko dobrze, tylko ostatnio Młody posiadł nową umiejętność, zaczepiania mnie jak go karmię, akurat wtedy ma ochotę dyskutować. Więc jak z nim zaczynam gaworzyć to za pół godziny znów z cysiem na wierzchu jestem :dry:... trochę to uciążliwe karmić co 15 min po 5 min ... ale jak on spojrzy na mnie tymi oczami i woła guuuuuu gaaaaaa to mi serce mięknie .... :zawstydzona/y:

Miłego Dnia Kochane :-):-)

Cześć dziewczyny!
Myślałam że się rozchoruję ale chyba mnie ominęło. W sobotę wieczorem bolały mnie wszystkie mięśnie i miałam gorączkę 37,7:szok:. wkurzyłam sie bo pomyślałam ze antybiotyk itp, itd. W dodatku w niedzielę mieliśmy urodziny siostrzeńca i nie wiedziałam czy jechać100km, czy się w domu kurować. Wprawdzie rano gorączki już nie miałam ale czułam się słabo, było mi gorąco. Ale że w domu siedzieć nam się nie chciało, to pojechaliśmy. Tam było całkiem fajnie , zwlaszcza że zobaczyłam rodzinę.
Po powrocie pokłóciłam sie z M bo on oczywiście zawsze z imprezy musi wyjść ostatni:wściekła/y:. Za to dzisiaj ran owstał i posprzątał bo ja w sobotę przez tą chorobę nie miałam siły.

A wiecie co teraz zrobiłam? Iguś w trakcie spania zaczął popłakiwać. Dałam mu cycka i spał dalej. Więc ubrałam go i wyniosłam na balkon. :tak: Nie obudził się. Mam nadzieję, że tam pośpi.

Cześć mamuśki ;-)
Aga111 u nas pogoda paskudna i mój Rysio też weranduje się na balkonie a ja mam chwilke wolnego :tak:
Carol_ka u nas podobnie jest podczas jedzenia, ciumka ciumka cycusia a za chwilę mu się przypomni że można na mamusię popatrzyć i poguglać :-D cudnie to wygląda.

A mój synuś wczoraj po spacerze z tatą przywiózł mamusi kwiatuszka w wózku :-) z okazji dnia kobiet, bardzo milutko.

Pozdrawiam gorąco w te chłodne i pochmurne popołudnie

Bry:-)
My też w czasie brzydkiej pogody głównie werandujemy, tym sposobem mam trzy godzinki dla siebie.
Ania natomiast podczas karmienia uwielbia oglądać tv ;-)Główka jej chodzi na osi cycuś telewizor:-D
Ja nadal kaszlę i mam chrypkę na szczęście nie mam już gorączki.
Aga a jak Twój synek zachowuje się podczas wyjść do znajomych:confused:Ja boję się iść do kogoś z Anią, bo nie wiem, co jej wpadnie do głowy. Ostatnio bywa marudna w domu mam przynajmniej jej ulubione zabawki i potrafię ją czymś zająć

Hej mamuski,bardzo malo zagladam na nasze forum,moj maly jest strasznie marudny,tak jak u Was cycus co 15 minut po 5 minut,rece na chwilke,lezenie na chwilke,zabawa na chwilke,czasami mam dosc,ale jak tylko sie usmiechnie to sily wracaja,ma taki szeroki usmiech,przy jedzeniu tez mnie zagaduje,usmiecha sie,ale mam problem bo strasznie mnie gryzie i mam obolale sudki,czy Wasze babelki tez Was gryza ???:baffled:pozdrawiam serdecznie i przepraszam ze tak malunio sie odzywam,:blink::blink:

reklama
P1010549mattt.jpg

P1010586synnn.jpgjest taki kochany.

Do góry