reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Listopad 2008

Dzień dobry dziewczyny:-)Jak mija niedzielny poranek?Ja zaraz wybieram się na spacerek...
Przytyłam już 1 kg:-(

reklama
Ojej ja sie czuje jakbym z 5kg przytyła :baffled: Nie wiem, nie wazyłam sie, musze sobie wage w koncu kupic :-D A co do tych witaminek Prenatal Complex, to jutro bede u lekarza zobaczyc wyniki, to sie go zapytam :-) Ja tez mam znowu mdlosci i do tego jestem strasznie drazliwa, co chwile sie o cos wkurzam. Moj kochany cos zazartuje albo dziwnie powie, a ja to zle odbiore i sie obrazam albo zaczynam pyskowac :-( Z mamą ta samo... Masakra...

a ja tak jak przy pierwszej ciazy chudne na poczatku,,,, ale jeszcze troche i sie wszystko nadrobi,,,, u mnie to normalka...

na mezu tez sie wyzywam troche, wiec nie mysl ze jestes sama, ale widze ze tym razem jest lepiej przygotowany niz w poprzedniej ciazy,,, wiecej znosi - na szczescie:laugh2:

witam mamuśki byłam u ginekologa i potwierdził mi ciąże 6tydzien mam termin na 24 listopad .to jest moje drugie dziecko a bardziej się boje jak przy pierwszym.:happy: córeczka 4 latka laura

No i coraz więcej nas tutaj zagląda;-)
Byle tak dalej...
A co tam u stałych bywalczyń?
Dlaczego milczycie???

Ja sie niedawno obzarłam gofrów z bita smietana i truskawkami, na ktore mi narobiły ochote dziewczyny z pazdziernika i nie mogłam sobie odmówić :-D A teraz pije herbatke z cytryna i czekam az mi sie w brzuszku ulozy, zeby isc spac :-)
He he he

reklama
Ja zagladam do Was tylko na chwilke zeby sie pozegnac. W piatek stracilam moje Malenstwo:-( Poki co jest mi bardzo ciezko sie z tym wszystkim pogodzic, mimo ze staram sie myslec pozytywnie. Jak juz mi sie wydaje, ze najgorsze minelo, to zaraz wracaja zle mysli i oczy zachodza lzami:-(
Zycze Wam wszystkim duzo zdrowka i zeby sie Wasze Fasolki ladnie rozwijaly.
A moze keidys spotkamy sie jeszcze na lamach tego forum?
Pozdrawiam serdecznie.

Do góry