reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Listopad 2008

reklama
Tajchi - jak dlugie masz skurcze? Mi tez porod zaczal sie od skurczy tylko byly za krotkie bo 20-25 sekund a takie nie dzialaja jak trzeba:-( dopiero od 35 sekund:baffled:

trzymaj sie i pamietaj ze to sie skonczy- a i wskakuj do cieplej wody nawet mocno cieplej. Najlepiej jak maszwanne a jak nie to prysznicempo brzuchu i plecach polewaj. To dziala przeciwbolowo:tak:

Tajchi kurcze zapomniałam, że Ty jesteś w UK i zdziwiłam się, że jesteś w domu:confused:
Czyli towarzyszymy Ci on line w czasie porodu:tak:
Izka mnie też trochę denerwuję te telefony i smsy, ale rozumiem, że bliscy są ciekawi, czy to już:-)

Antila wiem,że w Polsce to juz bym siedziała w szpitalu, ale tutaj troszke inaczej mają:no:, dzieki za wsparcie online to bardzo duzo
agathe82 mam wanne i zaraz tam ide, teraz te skurcze trzymaja mnie ok 40-50 sek:angry: co 9 min

oj Tajchi to niezle:szok: ja to przy takich to bym juz mogla rodzic:szok: moje skurcze zazwyczaj przy pierwszym i drugim porodzie nie byly dlugie, ale jak to maz mowil takie ze cala sala sie trzesla:baffled: ale nic kazda z nas jest inna:tak:

i rozumiem Cie Tajchi bo ja tez nie mieszkam w PL i tez odsylaja do domu i kurcze mecz sie bez znieczulenia ani nic:crazy: tylko ze u nas to nie kaza przyjezdzac jak sa co 3 minuty tylko wczesniej. Mam nadzieje ze nie jestes w domu sama:confused: trzymaj sie kochana. Mnie to trzymalo przy silach ze wkoncu sie to skonczy i bede miala dzidziusia przy sobie. A pamietaj ze juz po porodzie to nie boli i ma sie tyle hormonow ze jest cudnie;-) no a jak bedziesz obolala to popros o tabletke na bol, po tak dlugim porodzie nalezy ci sie wypoczynek:tak:

agathe kazali mi wziąć PARACETAMOL na bóle, niech sobie w dup...wsadza to:no:
mam nadzieję,że własnie niedługo sie skończy.
pisze z Wami i siedze na piłce i skaczę przyjemne z pozytecznym:tak: i wiem,że bedzie lepiej i ze przestanie boleć, tylko chociaz żebym znała godzinę kiedy:baffled:

reklama
Tajchi - jesteśmy z Tobą kochana! Kapiel to dobry pomysł ja jak wchodziłam do wanny to nie miałam skurczy a jak z niej wyszłam to odrazu co 2 min.:szok:. Więc może już pojechałaś do szpitala?
Trzymaj się - dasz radę!

Do góry