madzik1388
Mój Skarb 12.11.08
Witam mamusie, u nas bez zmian nadal 2w1.... juz 2 dni po terminie. Dzis wybieram sie do lekarza, zobaczymy co powie, mam nadzieje ze choc odrobine rozwarcia jest, nie chce miec wywolywanego porodu, podobno 2 razy bardziej boli
Martynaag widzisz, Twoja malutka sie prawsie nie rusza, moze sie wycisza do porodu, moja jak zacznie wariowac to nie wie kiedy przestac, a najgorsze jest ze to tak strasznie boli jak ona sie wierci. A co do cc, to moja sasiadke trzymali w szpitalu przez tydzien po terminie i w koncu zrobili jej cc, no ale maluch wazyl 4500
Carol_ka i jak nocka?? mam nadzieje ze momo nocnych przeboi wyspalas sie jednak
izka_sz widze ze z Twoim m nadal sytuacja napieta, nic nie idzie w lepszym kierunku??
Kiriam Tobie to tylko pogratulowac takich dzieciaczkow, oby tak dalej:-)
Martynaag widzisz, Twoja malutka sie prawsie nie rusza, moze sie wycisza do porodu, moja jak zacznie wariowac to nie wie kiedy przestac, a najgorsze jest ze to tak strasznie boli jak ona sie wierci. A co do cc, to moja sasiadke trzymali w szpitalu przez tydzien po terminie i w koncu zrobili jej cc, no ale maluch wazyl 4500
Carol_ka i jak nocka?? mam nadzieje ze momo nocnych przeboi wyspalas sie jednak
izka_sz widze ze z Twoim m nadal sytuacja napieta, nic nie idzie w lepszym kierunku??
Kiriam Tobie to tylko pogratulowac takich dzieciaczkow, oby tak dalej:-)