Kiriam ja też bardzo szybko przestalam krwawić, miałam plamienia ale naprawde niewiele tego było , gin powiedział że tak może być. Zależy od organizmu kobiety. Ale oczywiście skonsultuj sie z lekarzem jeśli to cie uspokoi. A na oczko to mysle że sól fizjologiczna pomoże albo rumianek. Z tego co pamiętam mojej julce jedno oczko ropiało przez jakieś 6 dni, akurat w dniu kiedy zaczelo przyjechala do nas pediatra na kontrol więc byłam w miare spokojna . A ropieje dlatego że kanaliki są jeszcze nie wykształcone prawidłowo.
Lana zadam to samo pytanie co mpel , dlaczego musisz leżeć? przecież jesteś jak najbardziej w terminie.
nathaliep ja mam cc w poniedziałek i normalnie sama za siebie kciuki trzymam żeby wytrzymać :-) zobaczysz jak szybko te dwa tyg minął !
Lunia83 widze że mamy takie same obawy, tylko że do mnie nie dociera że będę miała dwójkę heheheh dotrze jak bede juz miała Sebastiana przy sobie a nie w sobie ;-)
Lana zadam to samo pytanie co mpel , dlaczego musisz leżeć? przecież jesteś jak najbardziej w terminie.
nathaliep ja mam cc w poniedziałek i normalnie sama za siebie kciuki trzymam żeby wytrzymać :-) zobaczysz jak szybko te dwa tyg minął !
Lunia83 widze że mamy takie same obawy, tylko że do mnie nie dociera że będę miała dwójkę heheheh dotrze jak bede juz miała Sebastiana przy sobie a nie w sobie ;-)