reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Listopad 2008

reklama
Cześć Mamuśki :*
U mnie poki co się nic nie dzieje. Czop odszedl i cisza. Jutro ide WKONCU na sciagnecie pessara wiec ja i moj M mamy nadzieje, ze w tym tygodniu Julia pojawi się na swiecie.
Juz listopad ajj.. i kazda z Nas zostanie w tym miesiaciu mamą :-) czy to nie jest piekne ? :tak:

Dzień doberek ;D

My tez ciągle 2 w 1. Już powoli zaczyna mnie to męczyć - spać nie mogę wszystko mnie boli nogi jak dwie bale, kostek nie widać... a tu już tyle dziewczyn tuli swoje maleństwa... już się nie mogę doczekać...ale chyba mały do grudnia tam nie posiedzi ;p...

Martynaag no to czekamy na rozwój wypadków :D

Agathe Gratuluję z całego serca ;* buziaki dla Was

Mua;*
dla tych jak ja niecierpliwych i pozostałych 2 w 1

cześć :) wypuszczają mnie dziś do domku :) cisnienie mi się unormowało. ale dalej mam brac leki żeby mi znów nie skakało. fenoterol odstawim za 3 dni i mam być spokojna. napisze więcej jak bede w domu :)

Hallo....:-)
U nas szarawo....
M wybyl do pracy, jako ze wkroczylismy w czas kiedy Filip jest juz bezpieczny tak juz pozostanie....az do porodu przynajmniej :-p
Ale w poniedzialki i czwartki nadal bede miala pomoc Darii, tzn niani.....tak wiec mlody zajety zabawa.....a ja korzystam z wolnego.....:-D
Choc zaczynam sie rozkrecac...wczoraj zlozylismy lozeczko dla Filipka, wiec szorowalam, prasowalam....wszystko ladnie sie w sypialni zmiescilo i jestem zadowolona :tak:.....obiad ugotowalam, ciasto upieklam.....:-D
A Filip nadal na swoim miejscu :-p:-p:-p

ANUTKA - no to super wiesci......ja jestem ciekawa jak bedzie ze mna....czekam na wizyte w czwartek....mimo ze biore te leki 3xdziennie...cisnienie i tak min. raz dziennie skacze do 145...niby nie duzo, ale jednak...
NATHALIEP - trzymaj sie.....nie do grudnia tylko do terminu cc, a ten masz zdaje sie na 17.11 :-D
MARTYNKA - bede mocno trzymac kciuki zeby po sciagnieciu cos ruszylo :tak:
AGATKO - dobrze ze juz po wszystkim.....domyslam sie ze po poprzednim 3 godz. ekspresie kazdy dluzszy porod wydaje Ci sie trudniejszy ;-).....ja bede sie cieszyc jesli zajmie mi to nawet 15 godz.....bo to i tak o polowe krocej :-D
(Twoj pierwszy post jest w watku "No to rodzimy..." i tam tez sa wszystkie gratulacje dla Ciebie ;-))
HANUS - ciesze sie ze juz jestescie w domku :tak:

No mamusie....te w dwupaczkach meldowac sie zeby bylo wiadomo co jest grane....
I te rozdwojone - zeby nas zmobilizowac :-)

Oj u nas też cisza i spokój :baffled: tylko noce coraz bardziej przerywane, no i te dziwaczne sny wykańczją :-(

Martynaag to już na pewno ten tydzień :-)
CzarnaAnutka bardzo fajnie że się unormowało to ciśnienie u Ciebie, teraz tylko pessar i się zacznie :tak:
Aneta23 jak się tak rozkręcasz na całego to pewnie już niedługo Filipek będzie sie pchał na ten świat :happy2: Tylko uważaj kochana na te swoje ciśnienie.

Cześć dziewczynki,
Dwupak melduje się!!!;-)Muszę przyznać, że u nas chyba powoli coś zaczyna się dziać - to straszne kłucie i jakieś takie dziwne, nieregularne skurcze i ból jak przed @...Zobaczymy co w piątek powie gin...Trochę się boję, bo właśnie przed chwilką ( dosłownie 10 min temu) zaczęliśmy remont - nareszcie:tak:No i jeszcze czekam na łóżeczko i wózek, więc mam nadzieję, że Ninka poczeka jeszcze kilka dni...
Gratuluję wszystkim mamusiom!!!Zabieram się za nadrabianie zaległości:zawstydzona/y::tak:
Miłego dnia:-)

Cześć dziewczyny! Ja również nadal w 2w1 i nic sie niezapowiada w najbliższym czasie żebym miała urodzic a jeszcze tydzień został. Te wolne dni mineły milo i przyjemnie tylko te ciągłe pytania kiedy i jak sie czuje są wkurzające mam ich dosyc.Ostatno wkurzyła mnie teściowa bo wpadla nagle i nagle zaczeła interesować sie co u mnie słychać a przez 9 miesiecy ani razu nie była i nie pytała jak ja widze to mi cisnie skacze bo wiem że ona mnie nie toleruje a ja jej, zaczeła mnie głaskać po brzuchu i mówic żeby moja córeczka urodziła sie 8 listopada bo ona tez sie urodziła to zaczełam sie gotować ze złości bede zaciskać nogi żeby tego 8 sie jeszcze nie urodziła jakby co to predzej albo póżniej.Nieraz tylko mam twardy brzuch albo lekkie skurcze ale to co jakis czas wie jeszcze sobie poczekam dłuuuugo.Brzuch coraz cieższy ledwo chodze juz bym chciala byc po ale boje sie bo pierwszy poród był strasznie ciężki. Trzumam kciuki za mamusie które może za chwile sie juz rozpakujeą i za te które jeszcze musza troche poczekać!:) Pozdrowionak dla wszystkich!:)

reklama
Witam Dziewczyny
Ja również w dwupaku :-). Doczeka się już nie mogę, mam nadzieje ze za niedługo Filipek będzie już z nami :-):-):-).
Wszystkim rozpakowanym życzę wiele cierpliwości i miłości :tak::-)

Do góry