reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Listopad 2008

Melduje sie i ja w całości :-) akurat u mnie nic nie zapowiada zbliżającego się porodu . Współczuję wam strasznie tych wszystkich dolegliwości, na szczescie juz niewiele zostało.
kiriam napewno jesteś dumna ze swojego starszaka. Oby tak dalej sie świetnie sprawował. Ciekawe jak to będzie u mnie :baffled:
Pozdrawiam wszystkie mamy , trzymajcie się jakoś ;-)

reklama
Icedal Julcia napewno bedzie dzilna strasza siostra niestety u nas nadal nic nawet moja siostra przyjechala poglaskac mnie po brzuszku zeby dzidzi przemowic do rozsadku , kregoslup boli od tych skurczy ale nadal nic konkretnego juz nawet nie moge normalnie chodzic tylko tak na boczki jak kaczka..... koszmar.... ja zycze wszytkim czekazjacym mama spokoju bo mi go bardzo brak juz chodze nie cierpliwie....;-)

ale tutaj ruch od rana, widze że wszyscy juz cmentarze pozaliczali i teraz na forum siedza:-D

Ja melduje sie też w całośći po delikatnych nocnych bólach
Martynaag no to już blisko, blisko coraz bliżej:tak:
czarna anutka no super szpita, tez bym chciala do takiego trafić
aneta23 współczuje takich bóli tej twojej nóżki, wcale Ci nie zazdroszcze ,ale wytrzymaj jeszcze troszke:tak:
insenes to tak jak i mój siedzi i mu tam dobrze i ani widu ani świtu zaczątków
carol_ka bądz cierpliwa, nasza kolej jeszcze nadejdzie:-)

Wracam do Was po długiej nieobecności...
Dzisiaj wróciłam i chciałam tylko do Was zajrzeć.
Narazie jestem wykończona na maksa, więc jak tylko odzyskam siły i znajdę siły to Wam wszystko opiszę.
Całuję mocno!!!

pisze dopiero teraz bo wcześniej nie było kiedy. Po dużo dłuższym i cięższy porodzie na świat przyszedł Daniel o godzinie 8:25 rano z waga 3300 gram i 49 cm. Dostał 10 punktów ma sie dobrze i chciałby nie rozstawać sie z piersią. Nie musi ssać ciągle ale żeby chciaz była obok. Mąż mówi ze jak prawdziwy facet wie o co chdzi ha,ha

Hanus, Agata czekamy na sprawozdanie a teraz Kochane dochodzcie do siebie najwazniejsze ze dzieciaczki zdrowe a wy z ta miloscia matczyna szybko dojdziecie do siebie ..... Agata napisz jak tam Corcia daje sobie rade z Brciszkiem....

reklama
Gratuluje wszystkim mamusiom,bo juz sie pogubilam,ktora urodzila a ktora nie,ile juz mamy dzieciaczkow z naszego forum listopadowego???:-) a ile zostalo w dwupaku????:-):-)

Do góry