reklama
lana3
Wdrożona(y)
Asteria jejku,trzymam mocno kciuki.
lana3
Wdrożona(y)
No to moze teraz kolej na mnie.
Ciekawe czy ja będę miała w sobie tyle spokoju żeby jeszcze usiąść i napisać że mi wody odeszły, czy też w panice złapię za torbę i zapomnę nawet zadzwonić do M ;-)
Czekamy na wiadomości Asteria! i wszystkiego naj!!
Czekamy na wiadomości Asteria! i wszystkiego naj!!
Tajchi
Fanka BB :)
Asteria czekamy na wieści,
ja osobiście jestem pod wrażeniem ,że do nas napisałaś, ale dziewczyny może to jest dobry znak że nie jest az tak bardzo boleśnie i żle jak to nam mówią, bądzmy dobrej mysli
ja osobiście jestem pod wrażeniem ,że do nas napisałaś, ale dziewczyny może to jest dobry znak że nie jest az tak bardzo boleśnie i żle jak to nam mówią, bądzmy dobrej mysli
agathe82
Luty 2007 i Listopad 2008
to jest bardzo roznie i zalezy od kobiety. U jednych zaczyna sie odejsciem wod i skurcze zaczynaja sie pozniej. Moja znajoma nawet przy skurczach robila jeszcze ciasto w domu, ale ona dlugo byla w domu zanim pojechala do domu, miala skurcze ale nie takie czeste i bolesne.
Ja znowu od pierwszego mnie powalilo na kolana, ale znowu bylo bardzo intensywnie i szybko,, od razu co pare minut. A od 5 do 10 cm to praktycznie bez przerw 30 minut....dlatego zalezy. Nietorzy mowia ze dobrze bo szybko, niektorzy mowia ze masakra,,,, coz...porod to porod. Normalka ze przeraza i to wielorodki, ale dziewczyny jaka nagroda potem takiego dzidziiusia miec:-)
Ja znowu od pierwszego mnie powalilo na kolana, ale znowu bylo bardzo intensywnie i szybko,, od razu co pare minut. A od 5 do 10 cm to praktycznie bez przerw 30 minut....dlatego zalezy. Nietorzy mowia ze dobrze bo szybko, niektorzy mowia ze masakra,,,, coz...porod to porod. Normalka ze przeraza i to wielorodki, ale dziewczyny jaka nagroda potem takiego dzidziiusia miec:-)
reklama
Hej dziewczyny!
No,to się zaczyna
Asteria powodzenia i oby było szybko i jak najmniej boleśnie:-)
Ciekawe co tam u Hanus, która juz chyba w szpitalu.
Ja cały czas mam spiety brzuch i nic nie mogę,ani się połozyć,ani coś robić i zaczęły się co raz dokuczliwsze bóle przypominające miesiaczkowe:-(
agathe rzeczywiście fajnie niby,ze szybko,ale ból musiał być straszliwy,nawet sobie nie jestem w stanie wyobrazić
No,to się zaczyna
Asteria powodzenia i oby było szybko i jak najmniej boleśnie:-)
Ciekawe co tam u Hanus, która juz chyba w szpitalu.
Ja cały czas mam spiety brzuch i nic nie mogę,ani się połozyć,ani coś robić i zaczęły się co raz dokuczliwsze bóle przypominające miesiaczkowe:-(
agathe rzeczywiście fajnie niby,ze szybko,ale ból musiał być straszliwy,nawet sobie nie jestem w stanie wyobrazić