reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Listopad 2008

Asteria ja czekam na posrt ze to byl zart.....
ale badz dzielana jak by okzalao sie ze faktycznie idziesz Kobitko rodzic..... gorace zyczenia szybkiego powrotu do Nas..... z Dzidziunia;-):-D:-D:-D

reklama
:szok::szok::szok:Asteria - powodzenia kochana!!!!
Ale się sypiemy powoli...Zaczyna do mnie dochodzić, że to właściwie już tuż, tuż i trochę się stresuję.

Ciekawe czy ja będę miała w sobie tyle spokoju żeby jeszcze usiąść i napisać że mi wody odeszły, czy też w panice złapię za torbę i zapomnę nawet zadzwonić do M ;-)
Czekamy na wiadomości Asteria! i wszystkiego naj!!

Asteria czekamy na wieści,:szok::szok:
ja osobiście jestem pod wrażeniem ,że do nas napisałaś, ale dziewczyny może to jest dobry znak że nie jest az tak bardzo boleśnie i żle jak to nam mówią, bądzmy dobrej mysli:-D

to jest bardzo roznie i zalezy od kobiety. U jednych zaczyna sie odejsciem wod i skurcze zaczynaja sie pozniej. Moja znajoma nawet przy skurczach robila jeszcze ciasto w domu, ale ona dlugo byla w domu zanim pojechala do domu, miala skurcze ale nie takie czeste i bolesne.

Ja znowu od pierwszego mnie powalilo na kolana, ale znowu bylo bardzo intensywnie i szybko,, od razu co pare minut. A od 5 do 10 cm to praktycznie bez przerw 30 minut....dlatego zalezy. Nietorzy mowia ze dobrze bo szybko, niektorzy mowia ze masakra,,,, coz...porod to porod. Normalka ze przeraza i to wielorodki, ale dziewczyny jaka nagroda potem takiego dzidziiusia miec:-)

reklama
Hej dziewczyny!
No,to się zaczyna:szok:
Asteria powodzenia i oby było szybko i jak najmniej boleśnie:-)
Ciekawe co tam u Hanus, która juz chyba w szpitalu.
Ja cały czas mam spiety brzuch i nic nie mogę,ani się połozyć,ani coś robić i zaczęły się co raz dokuczliwsze bóle przypominające miesiaczkowe:-(
agathe rzeczywiście fajnie niby,ze szybko,ale ból musiał być straszliwy,nawet sobie nie jestem w stanie wyobrazić:szok:

Do góry