reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Listopad 2008

CzarnaAnutka a gdzie będziesz rodzić ? Bo ja właśnie chciałam u Was w Świętochłowicach bo chodzę go gina który do niedawna był tam ordynatorem ale jak sama wiesz to się troszkę pochrzaniło:-(. No i chyba Godula wchodzi w grę bo bliziutko.

reklama
ANUTKA - no niedlugo juz naprawde.....Haaaa, dobrze mi sie wydawalo.....moja mama jest ze Swietochlowic :tak:, mam tam babcie, dziadka, ciotke itd :-)

Hmm...Świętochłowice... tak najpiękniejsze miasto w Polsce... no zaraz za Chorzowem :D oczywiście żartuję ;).... docelowo pewnie kiedyś będzie Bielsko :)

Dombar - zamierzam rodzić w Świętochłowicach. Chodze do lekarki, która pracuje w tym szpitalu i powiedziała, że się wszystko unormuje i podobno dyrekcja juz zadeklarowała że się podaje do dymisji.
Rozumiem, że chodzisz do dr Pabiana :) może popytaj go na wizycie co i jak z tym szpitalem... wolałabym potwierdzić to co mówi moja lekarka.

Też rozważałam poród na Goduli ale bliżej mam na Raciborską do Katowic, a ten szpital też ma bardzo dobrą opinię :)

Bielsko będzie z tego względu, że mój M ma tam bardzo dobra pracę, a mnie się to miasto bardzo podoba... Ale przeniesiemy się tam pewnie jak dziecko trochę podrośnie :)

Hmm ... Wisła... mam cudne wspomnienia z tej miejscowości, jako dziecko jeździłam tam często na wakacje.

Anutka to my sąsiadkami jesteśmy;-)
Melduje się 2 w 1:-) jeszcze tylko 6 dni:szok: boje się jak diabli, byłam z M na spacerku z kina niestety nic nie wyszło bo się zjawili teściowie i zabawili do 22:crazy: bo to przecież idealna pora prawda:angry:. Myślałam że nas szlag trafi:no: M też zły bo tak sobie te ostatnie dni zaplanowaliśmy a tu wiecznie coś w weekend wyłańczamy telefony i dzwonek. Przynajmniej kolacyjka nam się udała.
przytulam Was dziewczynki z całego serca musimy się trzymać;-)

nik_i - nie miałam pojęcia, że ze Świętochłowic jesteś :) Powiedz mi moja droga w jakim szpitalu będziesz rodzić???

Hanus - powodzenia!!!!! i trzymam kciuki za Ciebie i maleństwo :)

Ostatnia edycja:
Cześć dziewczynki!
Pogoda za oknem do bani i mój humorek też:-(Nie odzywam się do męża, jestem niewyspana bo wstrętna sąsiadka znowu całą noc się trzaskała ( aż na policję dzwoniliśmy), remont nawet nie zaczęty i coś mi się wydaje, że mój chłop go nigdy nie zacznie ( nawet pownosiłam wszystkie szpargały na swoje miejsce). Już mam dosyć wszystkiego. Mój mąż ostatnio jakiś dziwny się zrobił - przestał w domu pomagać, o wszystko muszę się prosić, nawet żeby śmieci wywalił:wściekła/y:Wczoraj mieliśmy jechać na zakupy - wypadałoby już torbę do szpitala szykować a ja nie mam połowy rzecza. a on z kolegą się umówił na meczyk na playstation - jak małe dziecko:wściekła/y::angry:A o spacerach czy wyjściu gdziekolwiek mogę zapomnieć. Jest mi źle i smutno.
Mam nadzieję, że nikogo nie dołuję takim użalaniem się. Sorry dziewczyny ale nawet nie mam z kim pogadać:-(
życzę Wam super miłego dnia:tak:

reklama
Do góry