reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Listopad 2008

Witam sie z pozycji horyzontalnej
p.gif
wink2.gif

Lezeeee, lezeeee i nie mam zamiaru wstawac :sorry2:
M byl dzis w pracy tylko do 14:30...Sprawy maja sie tak ze pracuje w domu, a 2-3 razy w tygodniu zjawi sie w pracy na pare godzin pozalatwiac co nieco.....Na ten czas musimy znalezc opiekunke. Termin takiej sytuacji ustalil z szefem na najblizsze 3 tygodnie.....Co bedzie potem zobaczymy...

Dobrze ze juz wrocil bo z Kuba to jest masakra....wieczne zapasy.....Ciagle chce po mnie skakac, jak go z siebie zdejmowalam to byl wielki ryk, gonitwa zeby zmienic pieluche itp.......efekt taki ze czuje sie fatalnie, od krzyza bóle, mam wrazenie jakbym okres miala zaraz dostac.....
baffled5wh.gif

A M chyba w koncu się przejał...ciagle pyta jak sie czuje....i powtarza ze mam sie nie ruszac i nie wstawac.....Wlasnie go oswiecilam ze pol nocy trzymal mnie za rękę
wink2.gif
co sie ocknal to mnie za nia łapał i dalej spal
laugh.gif
- w ogole sobie nie zdawal z tego sprawy....

LUNIA - tak tak kochana, nie daj sie szefowi, badz nieugieta:tak:
BIGU - duzo zdrowka, mam nadzieje ze masz zwolnienie...
HANUS - badz dzielna pod nieobecnosc M...bedzie dobrze

A odnosnie kolysanek - jest taka seria "Muzyka dla Bobasa" m.in. w empiku mozna kupic - rewewelacja, polecam :tak:

reklama
..no i mam zwolnienie (na tydzien). Wrocil ze zwolnienia moj lekarz i podjal wlasciwa decyzje:) (dla mnie)-stwierdzil ze czas na odpoczynek;-) (Bo tydzien temu z uchem bylam nie u swojego)
Teraz juz bede na bierzaco we wszystkich sprawch na forum:-)
Hanus - badz dzielna-my jestesmy z tobą-duchowo:)
Lunia - wytrwalosci:) (przesuniecie terminu remontu) -ja juz kilka dni czekam na zawieszenie karnisza(dobrze ze sa zaluzje w oknach)-jestem twarda:angry:-nie dam sie sprowokowac:)
Anetko - fajnie ze dobrze i po waszej mysli ulozyly sie wszystkie sprawy:)

Aneta23 ciesze sie ze przynajmniej czesciowo problem rozwiazany, lez i odpoczywaj, jeszcze tylko opiekunka. M widac ma dobre serduszko i bardzo sie przejal Twoja niedyspozycja, a to dobry znak. Kubus napewno przez pare dni nie odpusci, caly czas sie nim zajmowalas a teraz nagle lezysz, dla niego to nie do przyjecia:crazy:.
Lunia83 oj napewno szef tak szybko o Tobie nie zapomni i bedzie Cie zalewal telefonami z roznymi pytaniami. W koncu do tej pory byals niezastapiona i teraz czuje sie jak bez reki albo i dwoch:-D, ale musisz byc twarda;-). Powodzenia w czasie remontu. Moj M tez wymyslil teraz wykanczanie jednej lazienki ktora byla do tej pory w stanie surowym. Wkurzona jestem jak nie wiem co:angry:, bo zamiast sprzatac i przygotowywac dom pod nowego lokatora to tylko bedzie wiecej kurzu i balaganu a i tak przed porodem nie zdazy wszystkiego zrobic:wściekła/y:.
BigU wskakuj do lozeczka i kuruj sie:tak:.

Mam wieści od Monik75:biggrin2::tak:
"Dzisiaj Maja jest już ze mna na sali. Już jest wszystko wporządku i może w niedziele wyjdziemy do domu:biggrin2: Ja dzisiaj kończe brać antybiotyk. Rehabilitacja mi pomaga i zaczynam jakoś funkcjonować:biggrin2: Maja dodaje mi tyle sil,że już nie potrzebuje tyle środkow przeciwbólowych"

anetko: jak dobrze ze twoj M ma taka mozliwosc w pracy zeby tak sie dogadac :-)

a co do muzyki bobasa- mialam gdzies w komputerku, jakby co moge poszukac i zainteresowanym pzreslac mailem jak mi sie uda ;-)

Witam wieczorową porą:-)
lunia trzymam kciuki za wytrwanie w podjętej decyzji, nie daj się szefowi i ciesz z wolnego, a przesunięciem remontu się nie przejmuj,co się odwlecze, to nie uciecze,a Ty w tym tygodniu odsapnij i nabierz sił na remont, ni rzucaj się z jednej roboty w druga tak raptownie:-)
anetko cieszę się,że jednak Twój M wrócił z dobrymi wieściami,to fajnie,ze cię odciaży będziesz mogła faktycznie poleżeć i nie wykonywać siłowych czynności i zapasów z Kubusiem, który wyglada jak aniołek i ma śliczny szelmowski uśmieszek,ale energii mu nie brakuje,a,to bieganie za nim to jak maraton dla ciebie,ale nie wskazany w twojej sytuacji,więc teraz niech twoi chłopcy zajma się soba,a ty leeeeż:-)
bigU kuruj się, musisz być zdrowa i silna,takze tak jak piszą dziewczyny do łóżeczka,bo teraz tam Twoje miejsce:-)
majeczko dzięki za wieści od monik, pozdrów ją,to dobrze,ze dziewczyny dochodza do formy i jest co raz lepiej z dnia na dzień,buziaki.
Pozdrawiam i życzę miłego,słonecznego weekendu:-)

reklama
cześć mamuśki:-)
u nas prawdziwa POLSKA ZŁOTA JESIEŃ:-D
zaeaz uciekam na zakupki a później troszkę posprzątam w domciu- pościel już przebrana:happy:
ćiśnienie cuż:dry: niższe być nie chce więc wzie łam jak lekarz zalecił większą dawkę leku i mam nadzieje że będzie ok:sorry2: zjadłam trochę nutelli:-pi maluch wierci się w brzuszku:happy: dostał sporą dawkę glukozy do mamusi:zawstydzona/y:
Aneta ciesze się że udało sie znalez rozwiązanie teraz tylko pozostaje znalesc opiekunkę którą polubi Kuba ale myślę że się uda:blink:
Carolka jak po spacerku???
Bigu zdrówka
Lunia nareście ciesze się że odpoczniesz...:blink:
Hanuś ja też dzisiaj słomiana wdowa mój M w przecy wraca jtro:sorry2:
Uściski dla wszystkich listopadowych mamusiek:happy2:

Do góry