reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Listopad 2008

dzieki niki

moj maz sie nade mna zlitowal i polozyl ja spac,,,, nawet spi,,, bylam w szoku bo nie sadzilam ze zasnie po takiej dlugiej drzemce w samochodzie:-) tak czy tak narazie spi,,, pytanie tylko jak dlugo,,, jak jej rutyna jest zaklocona, to potrafi sie obudzic w nocy.....

wynik tego taki ze powinnam wczesniej wracac do domu......

reklama
dzieki niki

moj maz sie nade mna zlitowal i polozyl ja spac,,,, nawet spi,,, bylam w szoku bo nie sadzilam ze zasnie po takiej dlugiej drzemce w samochodzie:-) tak czy tak narazie spi,,, pytanie tylko jak dlugo,,, jak jej rutyna jest zaklocona, to potrafi sie obudzic w nocy.....

wynik tego taki ze powinnam wczesniej wracac do domu......

Maluchy jednak zaskakują:tak: może mała czuje że mamie zbędne emocje zbędne;-) życzę przespanej nocki:-)

agathe82
Twój listopadowy dzidziul według sówaczka jest całe dwa dni starszy od naszego ;-)

tak naprawde date to bede musiala potwierdzic przez usg, bo cos mi tu nie gra..... ale zadomowilam sie juz wsrod listopoweczek, wiec mam nadzieje ze tu zostane;-)

ku mojemu zdziwieniu przespala cala noc i obudzila mnie jakies 15 minut temu:nerd:
dzieci sa nieprzewidywalne:sorry2:

a jesli chodzi o ten suwaczek to co chwila zmieniam, bo wkurza mnie to ze ciagle pokazuje mi blednie. Znalazlam raz taki dobry to mi sie znowu nie podobal:zawstydzona/y: poszukam dzisiaj jeszcze raz czegos ciekawego i mam nadzieje ze znajde cos fajnego i dobrze dzialajacego;-)

hmm... ja tez i nawet nie czuje sie zmeczona, bo zazwyczja o tej porze to mysle juz o drzemce,,,,,, corka tez niedlugo wiec zazwyczaj spimy razem, ale dzisiaj nie bedzie takiej potrzeby:-) chyba ta pogoda dzisiaj dobrze na mnie wplywa, nie wiem czy jest zimno, ale sloneczko ladnie swieci:-D

a dotego wlasnie odczytalismy smsa od naszych znajomych ze rodza i ze mamy wyprowadzic psa, wiec chyba sie zaraz zbierzemy.

To ich drugie dziecko, ale porod to zawsze cos wyjatkowego:tak:

reklama
alarm odwolany,,,, dziecko sie urodzilo, cale zdrowe, a piesek juz wyprowadzony:-)

tylko szkoda mi mamusi, bo znowu stracila bardzo duzo krwi i trafila na stol operacyjny juz po narodzinach ze wzgledu iz musza ja pozszywac wiecej niz zwykle, bo ostatnio tez popekala bardzo gleboko w srodku.:-( Ale w zwiazku z tym ze dziecinka jest zdrowa to szycie nie przeslania jej radosci z twarzy:tak:

tyle ze pewnie znowu bedzie dlugo dochodzic do siebie, ale jak ona to mowi - warto:rolleyes:

Do góry